Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichopata lenne a férjem?
Az utóbbi időben (kb fél éve) sajnos depressziós:nem szereti a munkáját, ahol élünk, semmi nem jó neki, nem lehet a kedvére tenni. Szakemberhez egyelőre nem szeretne menni, bár ő is érzi és tudja, hogy valami nincs rendben.
Ma viszont új mélységekbe merültünk..vettünk hangyaírtószert,mert a konyhát ellepték. A konyhaszekrény alá tettük be, ahol a macskáink (2 van) nem érhetik el, mert a csomagolásra is rá volt írva, hogy állatoktól távol tartandó.
Erre ma reggel a férjem kitette a padlóra..rátettem egy dobozt, hogy a cicák ne férhessenek hozzá, de 5 perc múlva megláttam hogy arrébb lökték és mondtam a férjemnek, hogy ne tegye már ki legközelebb ilyen helyre, mert simán belenyalhatnak, bármi lehet. Erre neki állt feljebb, hogy 'ha olyan hülyék, akkor így jártak" meg olyanokat mondott, hogy őt zavarják a hangyák és neki ez fontosabb(hogy kényelmesen éljen otthon) mint a macskák. Kérdeztem, hogy ha meghalna valamelyikük, akkor mi lenne, erre a válasza az volt, hogy nem érdekelné, mert ha ilyen hülye, akkor nem kár érte, meg hogy őt amúgy is zavarják az utóbbi időben a macskák, meg hogy én milyen hülye vagyok, hogy ezen kiakadok, meg neki csak az kellene a boldogságához, hogy eltűnjenek a hangyák és mi ebben AKADÁLYOZZUK őt..teljesen nevetséges volt, hiába mondtam neki, hogy ez nonszensz, még neki állt feljebb. Olyanokat mondott, hogy neki az állat csak egy állat, nem érdekli meg hogy neki most önmaga a legfontosabb..mondtam, hogy akkor legalább velem törődjön, hiszen tudja, hogy mennyire szeretem őket, akkor legalább ezt tartsa tiszteletben és vigyázzon rájuk..de nem érti.
Hogy jutott el idáig? Vagy én reagálom túl, amiért azt gondolom, hogy mindent meg kell tennünk, hogy ne essen baja az állatainknak?
Úgy tudom hogy aki nem tud együttérezni az állatokkal, az a pszichopátia egyik előjele. Lehet erről szó? Lehet, hogy a depresszió így megváltoztat valakit???
Megjegyzem évek óta megvannak a cicák és ő is szerette őket, mindig gondozta őket, gondolt rájuk, kedves volt velük stb..az utóbbi időben is segít gondozni, de amióta depressziós, azóta egyre inkább utálja őket.
Miért lenne bonyolult?
Arra nem gondoltál, hogy olyan országba menni, ahol franciául beszélnek, és te is jól éreznéd magad?
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél ez nagyon nehéz lehet most. S a legrosszabb,hogy semmi érdemi dolgot nem tudsz tenni, ő kell változtasson saját magán.
Igazából fogalmam sincs,hogy én mit tennék a helyedben... De az biztos,hogy nem bírnám sokáig.
Írtad,hogy téged se akar elveszíteni, ergo fontosabb vagy neki mint hogy ott éljen ahová vágyik. Talán épp ez lenne a motiváció számára a változásra... Ha tudatosulna benne,hogy ezzel a hozzáállással és életvitellel elveszíthet téged s egyedül marad, talán észhez térne és tenne a változásért. Én megpróbálnám, mielőtt tényleg oda jutok,hogy teljesen kiszeretek belőle. Ha miattad se hajlandó változni, akkor valószínű sose lesz jobb a helyzetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!