Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pszichopata, szociopata férfiakat hogyan lehet kiszűrni társkeresés közben?
Az a te készségeidtől, az ő betegségeitől, hiányosságaitól függ.
Ha minden okés, akkor emberi elemzéssel szinte lehetetlen megmondani, a legnagyobb százalékot is.
Olyan hülyeséget írtál első, hogy az borzasztó. Kiszűrni semmiképpen sem fogod tudni, főleg nem a pszichopatákat. Ők ugyanis rendkívül meggyőző személyiség vonásokkal rendelkeznek. Műveltek, iskolázottak, könnyen az ember bizalmába férkőznek, szóval addig míg teljesen a hatalmába nem kerít, nem fogsz tudomást szerezni arról, hogy milyen ember is valójában. Egyébként képtelenek az empátiára, a kötődére,de tudják hogyan kell ezt eljátszani...
Egy szociopatát könnyebben fel lehet ismerni, mert hajlamosak a dühkitörésekre és igen labilisak. Alacsonyabban iskolázottak és rosszabb szociális helyzetben élnek, nincs Stabil munkahelyük.
Sok sikert, de ha pszichopatával hoz össze a sors, azt rövid időn belül nem fogod észrevenni...
Alapvetően a társkereső oldalakat az ingyen szex reményében használják a férfiak. Mivel katalógus jellegű az egész, a nők a fotók alapján döntenek. Így a jelenlevő férfiak 90%-a kiesik, a maradék 10% meg egymás között cserélgeti a nőket. Ők már annyira rutinosak, hogy 3 nap alatt úgy kiénekelnek a bugyidból, hogy észre sem veszed. Természetesen A-tól Z-ig kamu szöveggel, a nagyrészük házas, vagy simlis.
Nyugi, normálisat sosem fogsz választani, azok nem néznek ki túl jól, a felhozatal alsó-középszintjén kezdődnek. Én férfi létemre sokkal jobban szeretem a tökéletesen átlagos nőket, mint a szociopata önértékelési zavaros "csinos" nőket.
uram isten most tudtam meg h pszichopata és szociopata vagyok egyszerre...
A büdös életbe nem jössz rá de tök jól hangzik ez a két szó ,h mindenkire rá mondják.Azt is elárulom h MO-n előbb fog a fejedre zuhanni egy repülő mint ,hogy egy örültbe fussál bele neten.
5perc után nem írsz vissza már kérdezi h micsinálszra...gratulálok...ezért kerülnek az 5perces csajok a talonba...fasz se kíváncsi rá h mi csinálsz arra akarja felhívni az illető a figyelmet h vedd már észre magad.mond azt h nem érsz rá dolgod van stb...de az hatalmas beszélgetés ha 1óra alatt 5mondatott váltanak a felek.Minek ismerkedik az akinek nincs ideje a másikra?Magamból ki indulva ha ismerkedés céllal csetelek valakivel berakok zenét és minden mást bezárok.ha a másik fél nem teszi ezt és minden másra figyel...pont nem is érdekel.Szánalmas ,h az emberek a legalapvetőbb tiszteltet sem adják meg egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!