Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha a barátom nen hagyja békén az öcsémet?
nő létedre ritka érzéketlen vagy.
nagyon remélem, hogy otthagy a pasikád, de előtte jól el is agyabugyál.
ilyenkor örülök, hogy nincs testvérem, és a fiamnak se lesz. a barátait mindenki megválogathatja, a testvérét nem.
Exem öccse ugyanilyen paraszt volt, mint a te barátod, az exem meg ugyanilyen hülye sunyi, mint te.
Folyamatosan bántott a testvére, minden szarral, súly, magasság, kinézet, stb., exem meg csak bólogatott.
Persze ha úgy istenesen szájon vágtam volna egyszer az öccsét, az nem teszett volna neki... helyette őt dobtam ki, megalkuvó pöts.
Az öcséd helyében én a következő beszólásnál őt, de téged is elküldenélek a halál fs.ára, ahová valók vagytok.
Egyébként meg ha a lányom aktuális kanja sértegetni merné a gyerekemet azzal a lendülettel bxnám ki az ajtón.
Ha pedig a lányom ebben partner lenne, akkor bizony mehetne ő is a farkacskája után.
De biiiztos nagyon finom a pasikád spermája, nyeljed csak mint kacsa nokedlit, az való neked, másra úgysem kellesz senkinek :)
Ilyen az, amikor a tini csaj felnőtt kapcsolati rovatba ír a tini barátjáról, és kapcsolatáról...
rossz tanácsot kap.
(ui: a közvélekedéssel ellenben attól még nem lesz felnőtt egy párkapcsolat, hogy az egyik, vagy akár mindkét fél elmúlt 18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!