Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha a barátom nen hagyja békén az öcsémet?
hajnalban még ezt írtad "Mikor nálunk van megjegyzéseket tesz, hogy törpe, meg mennyire vékony. Attól mert ő magas és van ideje magával foglalkozni nem hinném bántania kéne az öcsémet szavakkal."
Magadat akarod meggyőzni, h barátod jó gyerek?
Mindenki azt írta, h suttyó a palid.
Mit nyisson az öcséd a te kanod felé, aki rendszeresen megalázza, te meg hagyod, mert viccel.
Egy faxéhes kis ge(iputtony vagy, aki soha nem is érdemli meg, hogy normális pasi ránézzen. Hihihi. Ugye, milyen vicces? Pedig biztos, hogy van aki most röhögve olvassa, te veszel mindent magadra.
Nagyon alacsony lány vagyok. Semmivel se lehet úgy megbàntani, mint ha a magasságommal cikiznek. Ez nem olyan, hogy majd diéta, sport, és megnősz. Nem tehetek róla, mint pl. sokan a fogaikról. Engem is zavar, hogy akkora vagyok, mint a 12 éves húgom. És soha nem tudok rajta változtatni. Életem végéig tűrhetem, hogy mindenki ezzel poénkodik. Tudod, hogy milyen xar érzés? Ha valaki rendszeresen ezzel cikizne, egy idő után biztos, hogy kikaparom a szemét, mert nekimegyek az biztos.
Örülj, hogy öcséd nyugodtabb típus, és még nem rúgott alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!