Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenli a legtöbb férfi, ha kövér nő a
társa?
21/38 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy miért fordultak utánunk a strandon...Azt is tudom,hogy nem szokványos az ízlésem.Ettől még mindig nyíltan felvállaltam,hogy a nagyon kövér nők vonzanak.Amúgy teljesen normális vagyok.
Én csak akkor ítélnék párnak két embert az utcán, ha kézenfogva mennek, puszilóznak, stb.
Egy random férfi és nõ sétál, még nem biztos, hogy õk párok is. Lehet, hogy férfiakat láttál, akik éppen a testvérükkel/ismerõsükkel sétáltak valahova. Törõdj a magad dolgával.
Azt még megérteném, ha ismerõskörödben tapasztaltál volna ilyent, de szerintem nagyon unalmas élete lehet annak, aki utcán járó-kelõ emberekkel foglalkozik, akikrõl az égvilágon nem tud semmit. Én is irtózom attól, amikor idegen emberek megbámulnak utcán, ki tudja, milyen baromságokat gondolhatnak rólam, amíg nem ismernek:))
2018. aug. 1. 11:04
Hát én is szégyellném, de pont ezért nem is jönnék össze kövér nővel. Egyhe felesleg viszont még simán belefér. Én 5 és fél éve kondizok, elég szépen meglátszik rajtam, nem igazán állna jól mellettem egy 120 kilós nő.
2018. aug. 1. 12:13
Kérdező, mégis honnan veszed, hogy akiket láttál, egy pár voltak? Gondolom kézenfogva nem mentek, szóval nem tudhatod. Tudod, egy férfi és egy nő nem csak akkor mehet együtt, ha egy pár, bár lehet ezzel újat mondok neked :D. Nagy valószínűséggel nem is alkottak ezek az emberek egy párt. Olyan nővel amúgy sem jönnek össze az emberek, akit szégyellnek, gondolkodj már.
2018. aug. 1. 13:50
Én egyedül ezen az oldalon olvastam olyat, hogy az ember szégyell a párjával mutatkozni, de az interneten kívül még sosem találkoztam ilyennel. Amúgy én ezt nem értem... Ha valaki szégyelli a másikat, akkor mégis mi a büdös francért jön össze vele? Mindenki maga választhatja meg a párját, szóval senkinek sem kötelező együtt lennie egy olyan nővel/férfival, akit valami miatt nem tart vállalhatónak. Én legalábbis biztosan nem jönnék össze olyannal, akit valami miatt szégyellek, mert akkor az a tulajdonsága amúgy is taszítana és cseppet sem vágynék arra, hogy ő legyen a párom. A párommal pedig azért vagyunk együtt, mert mindketten szeretjük a másikat, vonzódunk egymáshoz, megértjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, megbízunk egymásban stb., stb., szóval nincsen semmi olyasmi, amit szégyellnünk kellene.
2018. aug. 1. 14:50
Max azèrt jönnek össze mert nem jut neki jobn de kell neki az ingyen punci így ràfanyalodik ès meg lesz a szex.
Tehàt mivel nem piackèpes a fèrfi ezèrt be kell èrje aki jut,plusz egy elhìzott nőhöz semmi nem kell szinte,nem kell fejlődni,nem kell edzeni,nem kell kajàra figyelni,mèg szexben se kell odatedd magad,nem kell jól kommunikàlj,ès karrier sem kell.
Lusták ès beèrik kevesebbel.
2018. aug. 1. 14:56
Ha egy férfinek a vékony alkatú nők tetszenek, abban mi beteges van? A törékenység, apróság nőies adottság. Vagy szerinted az lenne a normális, ha vízilovakra izgulnának?
2018. aug. 1. 18:38
Továbbra sem értem, de szerintem ti sem, hogy mi a probléma azzal ha valakinek a kövérek vagy épp a vékonyak tetszenek. Nem mindegy? Nincs mivel foglalkozni? A lényeg hogy te olyannal legyél aki tetszik. Mit számít, hogy másnak ki tetszik meg ki nem. Nem?
2018. aug. 1. 18:43
Mert egy kövér nő ronda. Lehet, hogy az ágyban jó, de egyébként ronda.
2018. aug. 2. 05:42
Nem neked kell az ágyban sem vele lenni, akkor neked nem mindegy hogy ronda e vagy sem? Ez olyan gyerekes, amit egyesek itt levágnak.
2018. aug. 2. 05:50
Kapcsolódó kérdések: