Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szégyenli a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenli a legtöbb férfi, ha kövér nő a társa?

Figyelt kérdés
Gyakran látom utcán,nyilvános helyeken,hogy a férfi úgy csinál,mintha nem is vele lenne a párja.Előtte megy,nem szól hozzá stb.Ez nagyon megalázó lehet a hölgynek.Én soha nem titkoltam vagy szégyelltem,hogy az extrém kövér nőkhöz vonzódom.Az utcán,strandon sem zavart,hogy utánunk fordulnak,mert büszke voltam,hogy milyen vonzó társam van.Pedig volt 190 kg-os kedvesem is!

2018. aug. 1. 08:41
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
50%

Akkor miért jön össze ilyen nővel? Csak egymás idejét húzzák.

Egyébként nem tudom, hogy mit kell szégyellni, hisz hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, egyre több a kövér és elhízott ember. Lassan már a vékony sportos ember lesz a ritkaság.

2018. aug. 1. 08:46
 2/38 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom hogy tényleg van-e ilyen, amit leírtál, de lehet az ilyen ember csak azért jön össze kövér nővel, mert ez az egyetlen csaj típus, aki szóba áll vele, és hát az állandó punci mégiscsak kell. Vagyis ha nincs ló a szamár is jó. De büszke már nem tud lenni rá, sőt talán valóban szégyelli is. Csak erre tudok gondolni. Vagy még arra, hogy a nő esetleg időközben hízott el, és a pasi nem akarja elhagyni, de lehet már rég másfelé (is) koorogat...
2018. aug. 1. 08:53
 3/38 anonim ***** válasza:
28%
nagy kofferba jo pakolni,csak ciki vele utazni.
2018. aug. 1. 08:55
 4/38 anonim ***** válasza:
94%
Alapból nem jönnék össze olyan emberrel, akivel szégyen lenne mutatkozni. Akkor inkább maradnék egyedül.
2018. aug. 1. 08:55
 5/38 anonim ***** válasza:
39%
Nem akarok itt blablablát írogatni, de ezeknek a nőknek a nagyrésze elhízott az idő alatt. Az ismertségi körömből is akik megházasodtak vagy minimum 10 éve kapcsolatban élnek mind a két fél szinte mindenhol ki van kerekedve. Szóval nem friss kapcsolatok azok általában, amit látsz, hogy egy elhízott nő mászkál a párjával, hanem régóta fennálló kapcsolat ott meg már mindek fogja az asszony szoknyáját az ember..nem szégyenli csak szabadon sétálgatnak ennyi. Nem kell belelátni minden hülyeséget egyből-.
2018. aug. 1. 08:58
 6/38 anonim válasza:
96%
Én vékony vagyok és engem kövér nőért hagytak ott mert nagyobb colt az exem önnozalma egy nagydarab nő mellett.
2018. aug. 1. 09:10
 7/38 anonim ***** válasza:
88%
Én nem tapasztalom/látom ezt amiről írsz!
2018. aug. 1. 09:14
 8/38 A kérdező kommentje:
Én már többször is láttam ilyet,s az volt a benyomásom,hogy a férfi nem akar a kövér partnerével nyíltan mutatkozni.Erről olvastam is,hogy ciki sok férfinek,ha nagyon kövér a párja.
2018. aug. 1. 09:18
 9/38 anonim ***** válasza:
13%
Hogyne lenne ciki..lehet nekik csak ez jutott, mert a vékony lányokhoz nem elég jó pasik.
2018. aug. 1. 09:21
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Valamit nagyon benézhettél, mert ha nem akarna vele mutatkozni, akkor ki sem menne az utcára vele.

Csak bele akarod magyarázni hogy ez a kövérekkel van így. Mi is amikor együtt megyünk a városon, vagy bevásárolunk, van hogy egyikőnk lemarad és majd megy a másik után. A plázában is láttam olyat a múltkor hogy a cicababa szaladt előre, hátul meg koslatott utána a szatyrokkal a hapsija. Ez amit írsz ez így nem általános.

Egyébként ritka gusztustalan úgy beállítani valakit hogy szégyen, mert kövér. Nem más emberek mint a vékonyak, de ha neked nem tetszenek akkor örülj neki, hogy nincs súlyproblémád, szépen csendben meg dolgozd fel, hogy vannak emberek akiknek van ilyen gondjuk és kész. Nem neked kell velük menni, nem neked kell hogy tetszenek.

2018. aug. 1. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!