Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyenli a legtöbb férfi, ha kövér nő a társa?
Eleve nem jövök össze elhízott nővel,plusz tudja,ha el mer hízni akkor lapát lenne.
Nem is,hogy szégyellem hanem a saját szemembe gáz,hogy én heti 5-t eddzek mellette még futok is,diétázok keményen,és egy dagadékkal kellene együtt lennem,megőrülnék.
Egyszer volt ilyen,4 hónap után elköszöntem tőle.
Eleve én lefektetem a szabályokat meg látja is,ha hízik akkor kiesik a cici a szájából minden téren.
Szerintem attól mert valaki a kövér nőkhöz vonzódik, még nem beteg.
Fordítsuk meg a helyzetet. Van akinek a nagyon vékony kislány alkat jön be, neki az a vonzó. Érdekes arra nem mondjátok hogy "fene a gusztusodat, de beteg vagy".
Egyik sem betegség, nem tetszhet mindenkinek egy, baj is lenne. Szerintem.
"Az utcán,strandon sem zavart,hogy utánunk fordulnak,mert büszke voltam,hogy milyen vonzó társam van"
Elárulom, nem azért fordultak meg utánatok, mert vonzó a társad, hanem mert nem általános dolog egy 190 kg-os nőt látni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!