Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szégyenli a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenli a legtöbb férfi, ha kövér nő a társa?

Figyelt kérdés
Gyakran látom utcán,nyilvános helyeken,hogy a férfi úgy csinál,mintha nem is vele lenne a párja.Előtte megy,nem szól hozzá stb.Ez nagyon megalázó lehet a hölgynek.Én soha nem titkoltam vagy szégyelltem,hogy az extrém kövér nőkhöz vonzódom.Az utcán,strandon sem zavart,hogy utánunk fordulnak,mert büszke voltam,hogy milyen vonzó társam van.Pedig volt 190 kg-os kedvesem is!

2018. aug. 1. 08:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
19%
Ha betegségről van szó,úgy érthető. Ha nem,akkor a nő tegyen azért hogy normális testalkata legyen. Nem vinnyogni kell,szépen neki kell állni fogyózni.
2018. aug. 1. 09:27
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de akkor honnan tudod, hogy akiket az utcán láttál, azok párok???
2018. aug. 1. 09:28
 13/38 A kérdező kommentje:
Ez furcsa,hogy neki csak ez jutott....Nekem lehetnének normál alkatú,helyes barátnőim,mert egyáltalán nem nézek ki rosszul,de én mindig a nagyon kövér nőkhöz vonzódtam.
2018. aug. 1. 09:29
 14/38 anonim ***** válasza:
27%
#13 Neked személy szerint lehet, de nem általános dolog a nagyon kövér nőkhöz vonzódni.
2018. aug. 1. 09:56
 15/38 anonim ***** válasza:
12%
Mert beteg vagy azért. A kövérségben semmi vonzó nincs. Pár kg plusz nem probléma, de az nem az amiről te beszélsz.
2018. aug. 1. 09:57
 16/38 anonim ***** válasza:
10%

Eleve nem jövök össze elhízott nővel,plusz tudja,ha el mer hízni akkor lapát lenne.

Nem is,hogy szégyellem hanem a saját szemembe gáz,hogy én heti 5-t eddzek mellette még futok is,diétázok keményen,és egy dagadékkal kellene együtt lennem,megőrülnék.

Egyszer volt ilyen,4 hónap után elköszöntem tőle.

Eleve én lefektetem a szabályokat meg látja is,ha hízik akkor kiesik a cici a szájából minden téren.

2018. aug. 1. 09:58
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól mert valaki a kövér nőkhöz vonzódik, még nem beteg.

Fordítsuk meg a helyzetet. Van akinek a nagyon vékony kislány alkat jön be, neki az a vonzó. Érdekes arra nem mondjátok hogy "fene a gusztusodat, de beteg vagy".

Egyik sem betegség, nem tetszhet mindenkinek egy, baj is lenne. Szerintem.

2018. aug. 1. 09:59
 18/38 anonim ***** válasza:
67%

"Az utcán,strandon sem zavart,hogy utánunk fordulnak,mert büszke voltam,hogy milyen vonzó társam van"

Elárulom, nem azért fordultak meg utánatok, mert vonzó a társad, hanem mert nem általános dolog egy 190 kg-os nőt látni:D

2018. aug. 1. 10:08
 19/38 anonim ***** válasza:
28%
#17 Szerintem meg igen is beteg! A kövérség nem csak gusztustalan hanem egészségtelen is. 190 kg??? Csoda hogy menni bír egyáltalán, főleg ha ez egy átlagos női magassághoz tartozik.
2018. aug. 1. 10:36
 20/38 anonim ***** válasza:
89%
Nem gusztustalanabb attól amikor csont és bőr női alkat tetszik valakinek. De tudod, ízlések és pofonok. Mellesleg szerintem te sem vagy senki és én sem, hogy más ideálja felett pálcát törjünk, nem?
2018. aug. 1. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!