Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mentek el wcre a párotoknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mentek el wcre a párotoknál?

Figyelt kérdés

Tudom sokaknak ez buta kérdés,de nekem korábban még semmi tapasztalatom nem volt még pasikkal, nem hogy az ilyen jellegű problémákkal.

Elég szégyenlős lány vagyok, így hiába kértem tippet anyutól,ha egyszerűen én nem tudok nem tőrödni vele. (" Menj el wcre és kész.)

A pisilés még nem probléma, de ha nagy dolog van kegyetlenül zavar a családja is meg ő is. Egyszerüen nem megy és amikor már 3 napja alszom ott az nagyon nem jó. Most pedig félek mert 10 napra elutazunk együtt és eddig se visszatartani nem lehet, sem pedig a hasfájással szenvedni. Ha itthon vagyok,semmi gond nincs akkor sem ha ő van itt. De ha náluk vagyunk.. Az más...

Ti hogy szoktátok ezt megoldani?

21/L

2018. júl. 29. 18:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy neked van valami bélproblémád, ami különösebben szégyellni való lenne? Ez esetben még megérteném.

Bár ilyenkor én nem arra gondolnék, hogy hogyan tartsam vissza, hanem vagy gyógyszert vennék be hasmenésre, vagy abban gondolkodnék, hogy mindinkább egészségesen étkezzek, akkor nem nagyon érhet ilyen baj. Nem szoktam nagy büdit csinálni magam után a vécénxD Meg nagyon szelektíven étkezem.

2018. júl. 29. 20:30
 22/27 anonim ***** válasza:
95%
Leleményesnek kell lenni.Ha van kert, ki lehet menni titokban egy sarokba szarni.Vagy ha van valami melléképület.Ha meg lakàs,akkor kamra,erkély..De ha màs nem,akkor egy felmosó vödör csak akad ;)
2018. júl. 29. 20:34
 23/27 anonim ***** válasza:
2018. júl. 29. 20:35
 24/27 anonim ***** válasza:
55%

A 13-as elmebeteg válaszát ne is vedd figyelembe, valószinüleg egyedül fog megrohadni és meg is érdemli.

A párod biztosan szeret, hisz nem csak úgy utaztok el együtt, tudja, hogy ember vagy és minden ember jár wcre.

Ne csinálj ebből ügyet, nem fog elhagyni, sem másképp nézni rád. Csináljatok viccet az egészből, nevetéssel még könnyebb nem felfújni ezt.

Beszélhetsz is róla, hogy neked ez kellemetlen és nehéz, fura igy a jelenlétében, ha normális pasi megfog nyugtatni.

Mi már puki versenyt is rendeztünk, meg már majdnem eldugaszoltam a wcjüket, egy hosszú sokat kajálós nap után s ezen is olyan jót tudtunk nevetni. Nem szeret kevésbé, sőt, birja, hogy laza lettem és nem teszem az álszentet. Alapvetően én meg mindenkivel szégyenlős vagyok, kivéve mostmár a páromat és ez igy jó :) 21 l

2018. júl. 29. 21:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Te mesz utoljara tusolni aztan tusolas elott elintezed. Mire letusolsz addigra elmegy a szag meg elnyomja ugyis a tusfurdo, sampon, dezodor. Meg akkor ugyse gyanus, ha sokaig vagy bent. Ha ennyire zavar, akkor jobb otletem nincs. Vagy nyilvanos wcben, ha mentek valahova kirndulni, de az meg meg kellemetlenebb szerintem
2018. júl. 29. 22:24
 26/27 anonim ***** válasza:

Őszintén, én nagyon örültem neki, mikor a volt barátnőm el mert menni vécére. Nekem ez azt jelentette, hogy természetesnek veszi a jelenlétemet, oldott tud lenni a közelségemben, nincs feszélyezve.

Egyébként én úgy vagyok beállítva, hogy zuhany előtt megyek el. Ezután pedig alapos figyelmet adok ennek a zónának. Szóval nagyjából tíz perc, amíg ilyen értelemben nem vagyok tiszta. És ebben van tudatosság.

Egyszer megtörtént, hogy szex után pukizott. Nagyon szégyelte magát, én pedig nem tudtam hogyan elhitetni vele, hogy nincs baj. Tartott egy óráig, mire sikerült nekem is - majd mondtam neki, hogy most már így ne érezze magát kellemetlenül. Azt nagyon kedvesnek értékelte.

Utána már nem csinált belőle ügyet. Ha úgy alakult, csak mondtuk, "lehet, puki lesz", és ha igen, igen, ha nem, nem.

2018. júl. 29. 23:31
 27/27 anonim ***** válasza:

Elmegyek és kész.

Mit kell ezen kattogni, leülsz, kinyomod, kitörlöd, 2 perc és készen vagy.

Jobb az, hogy majd összefosod magad a sok "visszatartott" cucctól?

2018. aug. 2. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!