Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már úgy, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy azt érzitek, hogy jobbat érdemelnétek a párotoknál?

Figyelt kérdés
Fiatalon összejöttünk én 22 volta a barátnőm 17. 8 éve együtt vagyunk 3 éve házasok.Sokszor azt érzem,hogy jobbat érdemelnék nála,vagy túl fejlődtem őt. Én járok konditerembe,odafigyelek az öltözködésemre,a karrierem is jól halad. Ő ezzel szemben elhízott,nem tetszik neki semmilyen munkahely,mindenben a rosszat látja,gyarkan beszél velem emelt hangon...,miközben én már elég sokat letettem az asztalra. Sokszor közelednek felém olyan lányok akiket szebbnek,életvidámabbank tartok ,mint a feleségem. Nem csaltam meg őt,de sokszor nehéz visszafogni magam. Mit tehetnék szerintetek,lehet ebből még valamit kihozni,vagy inkább az elválás lenne ésszerűbb?
2018. febr. 14. 10:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szereted?

Ha már semmi érzelem nincs, váljatok el.

2018. febr. 14. 10:13
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Igen. 10 éve élünk együtt két lányunk van. Sokkal jobbat érdemeltem volna egy mihaszna lusta semmirekellőnél, aki velem tartatja el magát, egy kanalat nem tenne arrébb, a gyerekeivel való foglalkozás pedig kimerül abban hogy mesét kapcsol nekik a tv-ben. Egyszer meg fogom nézni nincs e odaragasztva a számítógépéhez. De most már mindegy, jól elbsztam az életemet. 31N
2018. febr. 14. 10:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Addig váljatok el, amíg nincs gyerek!
2018. febr. 14. 10:19
 4/19 anonim ***** válasza:
Én mindig így éreztem, most is így érzek. Mindig többet tettem bele a kapcsolatokba, mint a barátnőim, és ez valószínűleg már így fog maradni, beletörődtem.
2018. febr. 14. 10:20
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenek előtt beszéljétek ezt meg, nem is feltétlenül egyszer, hanem sokszor, egész addig, amíg közös nevezőre juttok. Talán (valószínűleg) ő is szeretne jobb eredményeket elérni, ő is szeretne boldog és életvidám lenni, mint a többiek, csak esetleg "nem tudja", hogy hogyan, türelmetlen az eredménnyel kapcsolatban, vagy attól fél, hogy kudarcot vall. Lehet ha azt látná, hogy mellette állsz, és segítesz neki egyenesbe jönni, akkor ő is kiegyensúlyozottabb lenne, és talpra tudna állni.
2018. febr. 14. 10:25
 6/19 anonim ***** válasza:
37%

Elég felszínes vagy,ha szerinted te attól jobb vagy bárkinél,mert eljársz konditerembe,meg figyelsz az öltözködésedre. Azért nézed le a feleséged,mert ő nem jár kondiba? Lehet,hogy addig ő otthon készíti a te csirkemelledet rizzsel, vasalja a szép ruháidat,takarítja a gardróbodat.. :D

A leírásodból nekem az jön le,hogy te fenn hordod az orrod és érezteted a feleségeddel,hogy te több vagy nála ,mert te fitt vagy,meg neked van ez a stabil kis karriered.

Ő fiatalabb is tőled,nem régen kezdhette a karrierjét építeni,nem tudom,te hol voltál 25 évesen,de lehetne benned egy kis együttérzés és adhatnál neki tanácsokat,hogyan legyen jobb ,vagy mire koncentráljon a munkahelyét illetően. Ha nem tetszik az alakja akkor vezesd rá,hogy együtt járjatok kondizni,te meg segíts neki a házimunkában.

A probléma nem nagy,de te próbálod azzá tenni,gondolkodj el és próbálj segíteni a feleségednek,ha emiatt elválsz ne hidd,hogy máskor más mellett nem lesznek hasonló panaszaid.

2018. febr. 14. 10:25
 7/19 anonim ***** válasza:
46%

Ez úgy működik, hogy egy olyan feleséged forma ember, akit leírtál, kb azt hiheti, hogy ő a főnyeremény neked, mindent megtesz értetek, bomba jól néz ki, és örülj neki, hogy egyáltalán van valakid.

Aztán amikor lelépsz, te leszel a szemét, önmagában sosem fogja keresni a hibát.

Miért? Valószínű nagyon elkapatták a szülei, bármit csinált, az jó volt, vagyis a puszta jelenléte is már egy életcél bárki számára, megítélése szerint.

De utánad is olyanokat fog keresni, akikhez totál nem passzol, és csak udvariasan odébbállnak tőle.

2018. febr. 14. 10:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ma olvastam egy olyan kérdést, ami a szeretőkről szólt. Mennyi ideig maradhat meg a szerelem...vagy valami ilyesmi. Átlagosan 1-2-3 évet mondtak, aztán kihűlt az is, elmúlt az izgalom.

Az a kérdés és a rá adott válaszok olyan szépen rávilágítottak arra, hogy váltani, szeretőt tartani szinte nagyon egyszerű...főleg az első néhány évben. De hát a komoly kapcsolatok is így indulnak (jó esetben)...izgalom, nyali-fali úton-útfélen. Aztán jön a beismerés, hogy valami elmúlt.

A lényeg, hogy minden kapcsolat eljut bizonyos időközönként egy olyan szakaszhoz, ahol szükséges a változtatás. Új élményekkel, izgalmakkal, kihívásokkal.

Tehát ha szereted a feleségedet, akkor nem feltétlenül az elválás lenne a legésszerűbb. Próbáljatok ki új dolgokat, beszélgessetek magatokról, a kapcsolatotokról, jövőtökről, terveitekről, vágyaitokról...

Tegyétek egymást újra izgalmassá a másik számára :)!

2018. febr. 14. 10:36
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

Igen, így érzem én is. Úgy érzem, mindent nekem kell megoldanom a családban, ő pedig éli a kényelmes, gondmentes életét mellettem. Ha újra kezdeném, sose jönnék össze vele.

Túlnőttem rajta, más az értékrendünk, másak a vágyaink, céljaink.

Sajnos egy lúzer, nélkülem életképtelen, tehát kénytelen vagyok elviselni. Egyébként elvagyunk egymással, csak igen, az utóbbi években egyre többször jön elő bennem is a gondolat, amit a kérdésedben megfogalmaztál.

2018. febr. 14. 10:48
 10/19 anonim ***** válasza:
44%
A konditeremtől nem lettél jobb! Sajnálom a feleséged...
2018. febr. 14. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!