Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ezek a szagok nem furcsak? Ti is erzitek a parotoknal?
Mindenkinek van valamilyen jellegzetes illata, van, akinél erősebb, másoknál alig érezni. Sok dolog befolyásolhatja.
Mondjuk ha a srácnak szaga van, az már régen rossz. Dohányzik esetleg?
Szerintem szimplán nem vonzódsz hozzá és így minden, még normálisnak is mondható "testszag" zavar rajta.
Pl a legutóbbi exem egy nagyon rendes, figyelmes pasi, de valahogy a kémia nem igazán volt meg, sokszor nem kívántam vele a szexet és mikor szopásra került a sor, amit egyébként nagyon szeretek csinálni, nála egyszerűen már akkor rosszul voltam, ha egy pici íze vagy szaga volt a farkának, ami alap esetben is van, de nála nagyon zavart. Nemis voltunk sokáig együtt...
Ezután jött egy pasi, aki annyira beindított és olyan szenvedélyesen tudunk szexelni, hogy nem érdekel a farkának az íze se semmi más, észre sem veszem, pedig ugyanaz, mint az előző pasimnál. Ennyit tesz a kémia...
Lehet nálad is erről van szó, ha az ember szerelmes vagy szenvedélyesen odavan valakiért, de legalábbis megvan a kémia, akkor nem vesz észre ilyen dolgokat. De az is lehet, hogy csak ápolatlan a csávó és tényleg büdi :D
Ha a szag hasonlít az acetonra (körömlakklemosó), akkor esélyes, hogy cukorbeteg.
30/f
Biztos ismered a mondást, hogy "Még a szagát sem bírja"
Az élet minden területén fontosak a szagok, illatok, a párkapcsolatnál meg egyenesen MEGHATÁROZÓ!
Ne haragudj, ha ezt a példát hozom fel, de az állatvilágban az utódok "tervezésénél" is a szagok a döntők.
Ha ennyire idegenkedsz a párod valamilyen szagától, akkor ezt a kapcsolatot be kellene fejezned, mert nem lesz jó vége!
Egyébként ez nagyon érdekes dolog, hogy kinek, milyen szag a kellemetlen.
Van egy barátnőm, akinek a pasija azért vált el, mert a felesége ki nem állhatta a szagát.
A barátnőm meg odavan az illatáért, mert szerinte eszméletlen finom tejes-vajas illata van a fickónak.
Ugyanezt, az előző asszonya undorítónak érezte és falnak ment tőle.
Nem vagyunk egyformák, nem egyformán működik a kémiánk, szerintem ne erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!