Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ezek a szagok nem furcsak? Ti is erzitek a parotoknal?

Figyelt kérdés
Elozo baratomnal nem ereztem ilyen, de a mostaninal neha erzek egy egyedi szagot vagy a szajabol vagy az orrabol, nem is tudom megmondani honnan pontosan. Nem tudom ehhez hozza lehet e szokni? A borenek is van egy jellegzetes szaga. En nem ereztem masnal ilyet.
2017. márc. 12. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha nyitott gomorszája van, akkor iszonyat büdös tud lenni a lehelete.
2017. márc. 12. 12:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Én már lány orrából is éreztem jellegzetes szagot, csókolózás közben. Teljesen egészséges fiatal lány volt.
2017. márc. 12. 13:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Mandula vagy orrmandula gyulladás büdös tud lenni. Foghagyma esetleg?
2017. márc. 12. 14:22
 14/22 Sunshinedoll ***** válasza:

Alapvetően természetes az egyedi szag mindenkinél, de ha a szája vagy orra (???) kifejezetten kellemetlen szagú, akkor lehet valamilyen probléma a háttérben, akár cukorbetegség, gyomorprobléma vagy csak rossz szájhigiénia.

De egyébként én olyanoknál vettem észre, hogy zavar a sajátos szaguk, illatuk, akikhez alapból nem vonzódtam, vagy nem szerettem őket annyira. Lehet nálad is ez a helyzet.

2017. márc. 12. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Miaz hogy "nemcigány" te buta segg.

"megvan a kémia csak nem vagyok szerelmes" akkor miről beszélsz te gyökér istenem. Nem nincs meg a kémia meg semmi ha érzel rajta valami szagot. Pontosan ahigy irta valaki "még a szagátol is rosszul vagyok" minden embernek van egy szaga valaki érzi rajta valaki nem de hogy ti nem illetek össze az is biztos.

2017. márc. 12. 14:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem védeni akarom a kérdezőt, de nem magától írta, hogy nem cigány, csak válaszolt.

Egy előző válaszoló kérdezte tőle, csak azt a kérdést törölték.

2017. márc. 12. 14:47
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Ja így már érthető akkor neki szólt a kommentem első fele. Meg így más hangnemben írtam volna az egészet, bocsánat.
2017. márc. 12. 15:05
 18/22 A kérdező kommentje:
Szoval vonzodok hozza, van kemia, de ez a szag zavar engem. Akkor nem illunk ossze gondolom.
2017. márc. 12. 15:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért ezt nem mondanám. Nem hiszem, hogy akit szeretsz, annak a szarszaga is isteni.
2017. márc. 12. 15:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Én 2-nél éreztem a bőrük illatát intenzívebben (nem voltak koszosak, félreértés ne essék). Ők kicsit idősebben voltak nálam. Hány éves?
2017. márc. 12. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!