Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ezek a szagok nem furcsak? Ti is erzitek a parotoknal?
Alapvetően természetes az egyedi szag mindenkinél, de ha a szája vagy orra (???) kifejezetten kellemetlen szagú, akkor lehet valamilyen probléma a háttérben, akár cukorbetegség, gyomorprobléma vagy csak rossz szájhigiénia.
De egyébként én olyanoknál vettem észre, hogy zavar a sajátos szaguk, illatuk, akikhez alapból nem vonzódtam, vagy nem szerettem őket annyira. Lehet nálad is ez a helyzet.
Miaz hogy "nemcigány" te buta segg.
"megvan a kémia csak nem vagyok szerelmes" akkor miről beszélsz te gyökér istenem. Nem nincs meg a kémia meg semmi ha érzel rajta valami szagot. Pontosan ahigy irta valaki "még a szagátol is rosszul vagyok" minden embernek van egy szaga valaki érzi rajta valaki nem de hogy ti nem illetek össze az is biztos.
Nem védeni akarom a kérdezőt, de nem magától írta, hogy nem cigány, csak válaszolt.
Egy előző válaszoló kérdezte tőle, csak azt a kérdést törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!