Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mentek el wcre a párotoknál?
Tudom sokaknak ez buta kérdés,de nekem korábban még semmi tapasztalatom nem volt még pasikkal, nem hogy az ilyen jellegű problémákkal.
Elég szégyenlős lány vagyok, így hiába kértem tippet anyutól,ha egyszerűen én nem tudok nem tőrödni vele. (" Menj el wcre és kész.)
A pisilés még nem probléma, de ha nagy dolog van kegyetlenül zavar a családja is meg ő is. Egyszerüen nem megy és amikor már 3 napja alszom ott az nagyon nem jó. Most pedig félek mert 10 napra elutazunk együtt és eddig se visszatartani nem lehet, sem pedig a hasfájással szenvedni. Ha itthon vagyok,semmi gond nincs akkor sem ha ő van itt. De ha náluk vagyunk.. Az más...
Ti hogy szoktátok ezt megoldani?
21/L
Szia, én is így voltam sokáig mint te. De most mondom, hogy megyek "gondolkodni" ne zavarjon.
Egy hatalmas székrekedés után én már nem csinálok ebből problémát. Egyszer napokig szinte semmit nem ettem, és ami bennem volt azt vissza tartottam és hatalmas fájdalmaim lettek.
Ha meg a családjával vagyok akkor simán felállok és annyit mondok, hogy egy kis időre elvonulok.
Szia sajnos az én barátnőm is hasonló problémával küzd mint te.
Végül találtunk egy megoldást ami nem pont mindennapos, és ezért nem szeretném itt megírni mert kellemetlen, ha gondolod írj privátot.
#13 szakadok :D
(és értem az iróniát is :)
#16 ezzel csak az a baj, hogy ha egy ilyen természetes dolog mint a szarás, egy több éves kapcsolatban is gondot okoz, akkor mi lesz később?
oké hogy valakit ez feszélyez meg szorong tőle stb. de könyörgöm ez egy természetes emberi mechanizmus, mi szégyellni való van benne?
szerintem egy kapcsolat pont akkor mélyül el igazán, mikor a felek már mernek egymás előtt fingani is hülyeségből, sőt poénra veszik az ilyesmit és lazán kezelik, hisz emberek vagyunk.
szerencsére nekem mindig olyan barátnőim voltak akik nem csináltak világi problémát a wc-ből. vagy ha mégis láttam rajta, hogy kicsit feszélyezte a dolog akkor én poénkodtam el az egészet, és oldottam ezzel a feszültségét(?)
mondjuk eleve elég érdekes ha valakinek nem tűnik fel, hogy a párja nem megy el napok óta wc-re.
holott együtt "vannak" szinte minden időben.
ebből azt akartam kihozni, hogy addig még ilyen tabu téma mind a két félnél a szarás, sok jót nem tudok elképzelni a kapcsolatukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!