Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mentek el wcre a párotoknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mentek el wcre a párotoknál?

Figyelt kérdés

Tudom sokaknak ez buta kérdés,de nekem korábban még semmi tapasztalatom nem volt még pasikkal, nem hogy az ilyen jellegű problémákkal.

Elég szégyenlős lány vagyok, így hiába kértem tippet anyutól,ha egyszerűen én nem tudok nem tőrödni vele. (" Menj el wcre és kész.)

A pisilés még nem probléma, de ha nagy dolog van kegyetlenül zavar a családja is meg ő is. Egyszerüen nem megy és amikor már 3 napja alszom ott az nagyon nem jó. Most pedig félek mert 10 napra elutazunk együtt és eddig se visszatartani nem lehet, sem pedig a hasfájással szenvedni. Ha itthon vagyok,semmi gond nincs akkor sem ha ő van itt. De ha náluk vagyunk.. Az más...

Ti hogy szoktátok ezt megoldani?

21/L

2018. júl. 29. 18:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

Szia, én is így voltam sokáig mint te. De most mondom, hogy megyek "gondolkodni" ne zavarjon.

Egy hatalmas székrekedés után én már nem csinálok ebből problémát. Egyszer napokig szinte semmit nem ettem, és ami bennem volt azt vissza tartottam és hatalmas fájdalmaim lettek.

Ha meg a családjával vagyok akkor simán felállok és annyit mondok, hogy egy kis időre elvonulok.

2018. júl. 29. 18:31
 12/27 anonim ***** válasza:
14%
Hát nem tudom, én lakásban lakom, és a Wc-helyiség pont a lakás közepén van és nincs ablaka csak szellőző. Egyszer a barátnőm olyan büdöset kulázott, hogy majdnem beokádtam, tiszta sza.rszag lett az egész lakásban, pedig van légfrissítő, a szextől is elment a kedvem. Szakítottunk is utána, mert már csak arra a büdösre tudtam gondolni mindig vele kapcsolatban. Szóval jogos az aggodalmat. Azt tegyük hozzá, hogy én egyedül lakom, és nárcisztikus személyiség vagyok meg metroszexuális, és pont ezért nem is tervezem összeköltözni másokkal, a francnak sincs kedve a véres tamponokat bámulni a klotyóban, van amiről jobb ha nem tud az ember. Idejön tisztán, megmosakodva, utána meg hazamegy szépen dolgunk végeztével. Ha fingani mer már repül is.
2018. júl. 29. 18:36
 13/27 anonim ***** válasza:

Szia sajnos az én barátnőm is hasonló problémával küzd mint te.

Végül találtunk egy megoldást ami nem pont mindennapos, és ezért nem szeretném itt megírni mert kellemetlen, ha gondolod írj privátot.

2018. júl. 29. 18:41
 14/27 anonim ***** válasza:
59%

#13 szakadok :D

(és értem az iróniát is :)

2018. júl. 29. 18:41
 15/27 anonim ***** válasza:
49%
Látom itt sokan nem értik, csak gúnyolódni tudnak, de ez egy létező jelenség. A kisdolog-nagydolog elég "intim" dolog, sokan nem szeretik mások jelenlétében csinálni. Én is ilyen vagyok, leginkabb ha friss a kapcsolat, de már vőlegényem van, akivel együtt élek és mégis zavar, ha a nappaliban van, nekem meg kell. Szépen megkérem, menjen be a szobába. Zavar, hogy hallja, ha érzi, stb. Ő megérti és kész. Szóval beszéld meg vele, mert 10 nap alatt rosszul leszel.
2018. júl. 29. 18:53
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
Félreértések elkerülése végett, én nem ironizáltam és nem is gúnyolódtam, hótt komolyan írtam. 13-as voltam.
2018. júl. 29. 19:03
 17/27 anonim ***** válasza:
59%

#16 ezzel csak az a baj, hogy ha egy ilyen természetes dolog mint a szarás, egy több éves kapcsolatban is gondot okoz, akkor mi lesz később?

oké hogy valakit ez feszélyez meg szorong tőle stb. de könyörgöm ez egy természetes emberi mechanizmus, mi szégyellni való van benne?

szerintem egy kapcsolat pont akkor mélyül el igazán, mikor a felek már mernek egymás előtt fingani is hülyeségből, sőt poénra veszik az ilyesmit és lazán kezelik, hisz emberek vagyunk.

szerencsére nekem mindig olyan barátnőim voltak akik nem csináltak világi problémát a wc-ből. vagy ha mégis láttam rajta, hogy kicsit feszélyezte a dolog akkor én poénkodtam el az egészet, és oldottam ezzel a feszültségét(?)

mondjuk eleve elég érdekes ha valakinek nem tűnik fel, hogy a párja nem megy el napok óta wc-re.

holott együtt "vannak" szinte minden időben.

ebből azt akartam kihozni, hogy addig még ilyen tabu téma mind a két félnél a szarás, sok jót nem tudok elképzelni a kapcsolatukról.

2018. júl. 29. 19:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Viszel parfümöt, vagy valami illatosítót ami erre van, ízlésednek megfelelően. Bezárkózol és végzed a dolgod. Én idegen helyen lehúzom a wc-t mikor épp jön, hogy egyrészt elnyomja a hangokat, másrészt ne álljon ott alattam és bűzölögjön. Aztán befújsz, és vársz néhány percet. A szak elillan, te kijössz és ennyi volt. Ha nagyon paranoid vagy, akkor olyan időpontot válassz, amikor a legbiztosabb, hogy nem fog közvetlen utánad bemenni a barátod vagy senki, akit kellemetlennek éreznél, ha érezné. Bár ettől büdös az biztos nem lesz, csak hát tudják, hogy miért van illatosító szag.
2018. júl. 29. 19:11
 19/27 anonim ***** válasza:
56%
18. Na ez a másik, amitől falra mászok, amikor már azt mondják, hogy simán odafinganak a másik orra alá. Azért ne legyünk már ennyire igénytelenek. Én tisztelem annyira a barátnőmet, hogy nem fingok a jelenlétében, ha más társaságban vissza tudom tartani, akkor ő előtte is. Ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyire vagyunk már "jóbaráti" viszonyban. Vadidegeneket nem fiongok le, de a barátnőmet igen? Na álljon már meg a menet!
2018. júl. 29. 19:11
 20/27 anonim ***** válasza:
Komolyan ezen akarsz problémázni??? A barátod nem szokott wc-re járni, vagy mi? Vegyél példát rólaxD biztos õ is tiszta jóérzésūen eltud menni elvégezni a dolgát akkor is, ha te ott vagy:D
2018. júl. 29. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!