Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem tud spórolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem tud spórolni, viszonylag jól keres és semmi félretett pénze. Van jogom beleszólni?

Figyelt kérdés

A beleszólás kicsit erős szó rá... Inkább arra értem,hogy nyaggassam, próbáljam rábeszélni a fontossági sorrendre vagy hagyjam el mert ha tényleg fontos neki a jövőnk akkor nem fog sokáig így menni ez?

27éves múlt, még a szüleinél lakik,de többet vagyunk a mi otthonunkban, szóval rezsit vagy lakbért se fizetünk. Én tanulok még, néha dolgozok, de a megkeresett pénzem még a tanulmányaim viszik, több tanfolyamot is végzek az egyetem mellett,hogy mire azt befejeztem már csak dolgozhassak valahol.

Párom jó sok éve dolgozik, autót vett magának, quadot meg elektronikai cikkeket, telefont, persze ezek meghibásodnak vagy kell jobb és állandóan viszik a pénzt. Mostmár motorbiciklit is akar, jogosítványt szerezni rá.

Pedig mindketten azt mondtuk,hogy jó lenne már együtt élni a mi kis helyünkön, szóval házat venni. Van egy telkünk(nagyiéknak) akik nekem adnák, hogy oda építetthessünk.

Viszont nekem úgy tűnik nem is ez a legfőbb célja a páromnak.

Azt mondja éljünk, használjuk ki az éveket. Ez oké, de azután is lehetne,hogy van fedél a fejünk felett, vagy legalább párhuzamosan...

Azt mondta még,hogy fejezzem már be a tanulmányaim,hogy aztán ketten gyűjthessünk a házra. Olyan,mintha beakarna várni ezzel...az normális,hogy közös erővel kell megvennünk magunknak,de ha spórolna erre is, sokkal hamarabb lehetnénk már nyugodt helyzetben,mintsem 30 évesen nekiállna és kitudja mikorra sikerül a terv.

Ti mit gondoltok erről? Érthető az ő hozzáállása,vagy titeket is aggasztana ez? Látok vele egyidősöket, sorra nősülnek és házat vesznek, ő meg vár rám.

2018. júl. 29. 18:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ahogy olvastam az utolsó választ, teljesen beleremegett mindenem. Teljesen logikus és reális amit irsz... de oltári nagy csalódás és képmutatás lenne a részéről, hisz jelenleg nagyon hizelgő, és szeret engem legalábbis ezt mutatja.

Egyébként ebben az esetben, ha neadjisten igaz lenne, csak én sz0pnám meg de nagyon. Hisz én most a suli után ahogy dolgoznék, rögtön a közös jövőre gyüjteném a pénzem és nem a megálmodott javakra. Ő pedig a suli után évekig-konkrétan jelenleg 7 évig- csak saját magára gyüjtött.

Ha tényleg az a terve, hogy bevár engem, mig én is érdemi összeget tudok félretenni a házra mint amennyit ő, akkor jogosan mondhatnám, hogy először én is megveszem magamnak a dolgokat amiket kivánok aztán ha megvannak azután jöhet a spórolás. Persze ez csak igy elméleti alapon, ha ez beigazolódik semmi értelme a kapcsolatnak. Azt nem értem, hogy akik ilyenek, minek nekik kapcsolat? Nélküle simán csak a saját vágyaikra,dolgakra gyüjthetnek és élvezhetik, ilyen esetben csak egy bog vagyok(?) az életében.

Mindenképp fogok erről komolyan beszélni vele, de előtte kiváncsi voltam a véleményekre, mert nem tudtam eldönteni mennyire kérhetném számon vagy jobbanmondva vonhatom kérdőre hogy mikor is akar gondolni a jövőjére/jövőnkre úgy ,hogy én még egy kis ideig nem tudok beszállni a gyüjtésbe?

2018. júl. 29. 22:00
 12/13 anonim válasza:
Mi lett azóta veletek? Sikerült megbeszélni?
2023. szept. 2. 22:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Azóta kiscsiilag túlórát vállal.
2023. szept. 3. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!