Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem volt fair?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem volt fair?

Figyelt kérdés
Párommal szerencsére sok a közös érdeklődési pont, többek között a színház is ilyen. Kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy megnézünk egy híres darabot amit egyébként én még sosem láttam és érdekelne. Ő kért fel akkor, hogy majd kísérjem el ha úgy alakul. Jövőhétre kapott rá két jegyet, azonban nem velem megy el hanem a legjobb lány barátnőjével hiszen neki már jóval hamarabb megígérte, arra nem is emlékezett hogy nekem is és azt úgyis csak úgy mondta hogy imponáljon nekem. Nagyon rosszul esik, szerinte ezen ne akadjak ki és ne szabályozzam a baráti találkozóit. Hiába mondom, nem érti a problémám de azt sem látja hogy mennyire megbántott. Igazából már egy bocsánatkérés is jól tudna esni. Úgyhogy inkább lenyeltem a problémát és nem beszélek többet róla de belül nagyon meg vagyok bántva. Mit kéne tennem?
2018. júl. 29. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Hagyd ott. Kellenek a barátok-igen.

De azért szerintem ha ilyen balf.sz hogy azt se tudja mit ígér és kinek akkor ennél csak jobbat találhatsz.

2018. júl. 29. 09:00
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Azért egy színházjegy nem kétmilliárd forint. Elmentek rá egy hétre ketten is, max. kétszer látja ugyanazt. Nagy ügy?
2018. júl. 29. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szemet szúró, hogy előbbre való amit egy baràtnak ígért, mint amit a szerelmének. Ezt kell vele megértetni, és megkérni, hogy ne forgassa ki a történetet, hogy te nem engeded...
2018. júl. 29. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem sem esne jól.

Én is tettem haveroknak olyan kijelentést, hogy majd valamit együtt csinálunk, de mikor barátnőm lett, akkor kivétel nélkül megértették, hogy bizonyos programokra már vele megyek.

Nálunk ez elég természetes volt,egy barátom nem kérte számon rajtam.

2018. júl. 29. 09:07
 5/10 A kérdező kommentje:
#2 Ez sajnos már nem megoldható mivel későn kapcsoltunk és az utolsó előadások egyikére sikerült jegyet szereznie. Tehát gyakorlatilag ez az egy alkalom van.
2018. júl. 29. 09:11
 6/10 A kérdező kommentje:
#3 Pontosan így mondtam, hogy ne forgassa ki itt nem az a probléma, hogy a barátjával csinál programot. Még nevetve meg is jegyezte, hogy majd szól a barátjának, hogy ezen kiakadtam és féltékeny vagyok. Ha nem lennék szerelmes valószínűleg szedném is a cuccaimat, de így kicsit árnyaltabb a helyzet.
2018. júl. 29. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy nagyon ronda húzás volt a részéről. Meg nem tetszik nekem ez a "legjobb lány barát" dolog sem. Én személy szerint nem hiszek ebben. Lehet haverkodni, jóba lenni a másik nemmel, de amikor "túl nagy" barátság van, annyira, hogy a párom elé helyezem, amögött már más van. Főleg hogy ez mint irtad egy egyenlőre utolsó lehetőség egy bizonyos előadásra, és inkább vele megy. Ez azért sokat elmond. Meg az is, hogy nem kér bocsánatot, sőt visszatámad, hogy korlátozni akarod és ok nélkül féltékenykedsz. Manipulál vele, hogy még te érezd hibásnak magad.

Nem tudom miota vagytok együtt, de a helyedben én mar nem fűznék sok reményt ehhez a kapcsolathoz.

2018. júl. 29. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Nalam mar a lanybaratos programnal repult volna.
2018. júl. 29. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Sértődj be úgy, hogy megérezze
2018. júl. 29. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Remelem kidobtad azota.
2018. aug. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!