Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem volt fair?
Hagyd ott. Kellenek a barátok-igen.
De azért szerintem ha ilyen balf.sz hogy azt se tudja mit ígér és kinek akkor ennél csak jobbat találhatsz.
Ez nekem sem esne jól.
Én is tettem haveroknak olyan kijelentést, hogy majd valamit együtt csinálunk, de mikor barátnőm lett, akkor kivétel nélkül megértették, hogy bizonyos programokra már vele megyek.
Nálunk ez elég természetes volt,egy barátom nem kérte számon rajtam.
Szerintem ez egy nagyon ronda húzás volt a részéről. Meg nem tetszik nekem ez a "legjobb lány barát" dolog sem. Én személy szerint nem hiszek ebben. Lehet haverkodni, jóba lenni a másik nemmel, de amikor "túl nagy" barátság van, annyira, hogy a párom elé helyezem, amögött már más van. Főleg hogy ez mint irtad egy egyenlőre utolsó lehetőség egy bizonyos előadásra, és inkább vele megy. Ez azért sokat elmond. Meg az is, hogy nem kér bocsánatot, sőt visszatámad, hogy korlátozni akarod és ok nélkül féltékenykedsz. Manipulál vele, hogy még te érezd hibásnak magad.
Nem tudom miota vagytok együtt, de a helyedben én mar nem fűznék sok reményt ehhez a kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!