Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogos/fair, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos/fair, hogy ilyen feltételt szabtam?

Figyelt kérdés

A párommal nem régóta vagyunk együtt (pár hónap). A korábbi kapcsolataimban éveken át óvszert használtam, nekem ez bevált, számomra kényelmes, ha valami baj lett volna, azt azonnal, 100%-ra tudom, emiatt tartottam ki emellett.

A párom gyűlöli az óvszert. Nem allergiás rá, csak kényelmetlennek tartja, nem is tud benne elmenni. Persze, szerinte így is jó a szex, de messze nem olyan jó, mint nélküle. Megbeszéltük, hogy konzultálok a nőgyógyászommal és áttérünk valami másra. Vagy gyűrűre vagy tablettára. Mivel soha nem volt dolgom hormonális fogamzásgátlóval és mivel nagyon sokat foglalkozom az alakommal (rengeteg edzés, diéta), félek tőle, hogy bezavar, hogy meghízok, hogy nem tudom annyira "számon tartani", ha valami baj történik, csak mikor már teherbe estem... Persze, ez ritka, de kicsit tartok tőle, főleg, hogy van két fogamzásgátlós barátnőm is, akik most álltak le 3-4 év után és nagyon sok negatív mellékhatást tapasztaltak. De gondoltam, egy próbát megér, hátha azon szerencsések közé tartozom a ciklusomhoz és az étrendemhez hasonlóan, akiknél minden tankönyvi példa szerint működik és nem a szerencsétlenkedők meg az önszivatók táborát erősítem.

Igen ám, de ezt akkor is magam felé elég kockázatosnak tartom. És ha azt nem is várnám el, hogy a párom a tenyerén hordozzon emiatt, több tiszteletet igen. Szóval úgy gondoltam, addig nem vagyok hajlandó kiváltani egyik vackot sem és elkezdeni (ha egyáltalán szabad szednem a doki véleménye alapján), amíg a párom nem adja meg a kellő tiszteletet. Eddig is nagyon aranyos velem az esetek többségében, de vannak neki nagyon paraszt/flegma beszólásai néha. Rá is szólok ilyenkor, bár nyilván ezek nem olyanok, amik miatt ott akarnám hagyni, ez apróság, amiről azért le akarnám szoktatni. Szerintetek mennyire fair vele szemben, ha azt mondom, hogy addig nem vagyok hajlandó kitenni ennek magamat, amíg nem szokik le erről?

Ilyenekre gondolok, hogy pl. anyáskodásból szólok neki valami miatt, erre flegmán visszaszól, hogy ne mondd meg, mit csináljak (és ezt humorosnak tartja), meg néha úgy beszél velem, mintha valami haverja lennék (nem ez a kedves, figyelmes, hanem "csá" meg "aludjál már" meg "menj már innen"... Elég ritkán fordul elő, de egyáltalán nem tartom poénosnak, vele ellentétben. De ezt leszámítva nagyon kedves tud lenni, általában becézget, mindig meglep valamivel, általában ő az, aki szól akár egy nap elteltével is, hogy hiányzom neki és menjek át hozzá, szóval nem úgy kell elképzelni, hogy egy bunkó paraszttal vagyok. De azért ráférne a nevelés.

Nem akarok hárpia lenni, aki mindenen megsértődik, meg értem a tréfát is, de szerintem kicsit visszavehetne és ezt jó apropónak tartottam erre.

Ti mit gondoltok?

2018. jún. 27. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem latom az osszefuggest. Ne buntesd szexmegvonassal, inkabb beszelgess el vele es/vagy adj neki ultimatumot.
2018. jún. 27. 22:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vonok meg tőle semmit, ha akar valamit, ott az óvszer. Csak ha már ilyet bevállalok miatta, az ő kényelme miatt, akkor elvárhatnám szerintem, hogy normálisabban viselkedjen.
2018. jún. 27. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
meg kell tudjátok beszélni ezt mindenféle oda-vissza játék nélkül is..
2018. jún. 27. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

Ugy csinalsz, mintha a fel vesed kene odaadnod. Ez csak egy sima fogamzasgatlo tabletta, amit nok millioi szednek gond nelkul (koztuk en is). Mar bocs, de ha nekem ilyen onzo, manipulalo parom lenne, mint te, kifutnek a vilagbol.

Ha nem tetszik a viselkedese, akkor mondjad el neki. De valakit zsarolni a szexxel gusztustalan egy dolog. Te mit szolnal, ha veled csinalna ugyanezt? Ha pl matol nem elegitene ki teged addig, amig be nem festeted a hajad olyanra, ami neki jobban tetszik? Kapsz 1-2 perces szexet, aztan ha az nem eleg, "bocs, de neked is ugyanannyi idod volt..."

2018. jún. 27. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Régen rossz ha egy kapcsolatban feltételek vannak.
2018. jún. 27. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Mindenkepp jussatok olyan egyessegre, hogy mind a kettotoknek jo legyen. En az ovszer hive vagyok, ezzel van a legkevesebb macera, ez a legegeszsegesebb, es miert varja el, hogy szedd? Annyi aldozatot hozhatna, hogy felhuzza, nekem is tobb baratnom hatranykent elte meg a tablettat es ovszerre valtottak vissza.

A szexmegvonassal ne probalkozz, azzal csak meg tobb feszko jon felszinre.

Beszeltel mar vele arrol, hogy miert ilyen bunko veled?

2018. jún. 27. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Abszurd az egész. Te most tulképp szexért akarsz tiszteletet venni, vagyis nem is venni, hanem zsarolni.

Te ezt komolyan gondolod? ...

Senkit nem lehet megváltoztatni (zsarolással/játszmázással meg főleg nem). Inkább gondolkozz el, ha az elején néha kibukik ez a kis tiszteletlenség, mi lesz később...

2018. jún. 27. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem a fogamzásgátlas miatt kellene tisztelnie, hanem azert mert szeret. Beszélj vele erről, hogy neked nem tetszik, mikor ilyen stilusban szól hozzád, akkor sem, ha poénnak szánja. Semmi értelme feltételhez kötnöd a tablettát, vagy mindegy mit fogsz használni. Max addig visszafogja magát amíg elkezded, aztán mi lesz ha visszatér rá? Majd mindig zsarolod, hohy akkor abbahagyod?

Nem, erről normálisan el kell beszélgessetek, és meg kell értenie, hogy ez számodra sértő. Aztán vagy megérti,és törekszik rá, hogy változzon, (és nem azért, hogy a szex kényelmesebb legyen, mert ha csak azért csinálja, ott ette meg a fene az egészet), vagy nem, és akkor eldönthezed, hogy elfogadod, vagy továbbállsz. Ilyen zsarolgatásoknak nincs helye kapcsolatban szerintem, és eedményre se vezet.

2018. jún. 27. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Pár hónap után már ez van. Most őszintén, hova akarjátok ezt fokozni? Nem sok értelmét látom.
2018. jún. 28. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Szakítsatok... egyikőtök bunkó, a másik játszmázik.

Felejtős!

2018. jún. 28. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!