Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek finoman, hogy kicsit kövér lett?

Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtem veled nem volt ilyen kis kövérke, hanem olyan kis csinos. Azonban az utóbbi egy évben elhanyagolta magát. Hasa, feneke és combjain szinte látszik a fölösleg. És emiatt szexuálisan sem kivánom már annyira!
2018. júl. 29. 08:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

@7-es: hol irtam én, hogy nem kell elmondani? Pont azt irtam, hogy sehogy nem lehet megbantás nélkül, pedig én is elmondtam előbb finoman, majd nyíltan, szakítás lett a vége.

Ettől meg el kell mondani, és ez nem csak optikai kérdés, de mikor a párod már semmi programra nem kapható, mert sétálni kell 1km-et, akkor az nem csak arról szól, hogy jól néz e ki vagy sem.

2018. júl. 29. 09:12
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Ülj le vele, és mond meg neki finoman. Nem kell a bla-bla, meg a rizsa. És épìtsétek le a hízlaló ételeket. Ne csak ő változtasson. Te se rendelj pizzát , mikor neki salátát kell enni.
2018. júl. 29. 09:16
 13/26 anonim ***** válasza:
67%

Engem ért már ilyen tanács.

18 évesen jártam az exemmel, most majd tíz évvel később egy gyerek után lefeküdtem vele újra. 50 kiló vagyok, régen 47 voltam.. közölte, hogy egy kis mozgás nem ártana nekem. Hát idegbajt kaptam, hogy képzeli, pedig nem mondta bunkón.

10 év után nem várhat az ember tinilány testet a másiktól, nem is akarnék azért kondizni és diétázni, hogy újra hibátlan legyek, nekem elég, ha elég jó vagyok.

Nem tudom, ti mióta vagytok együtt, de engem kiborítana, ha azt mondaná a szerelmem, hogy jó lenne az x évvel ezelőtti ruhámba beleférnem újra.

5 kiló ingázás tíz év alatt teljesen rendben van, 20 alatt pedig egy 10es is belefér. Én boldog leszek, ha 40 évesen csak 60 kiló leszek a 170 centimhez, hiába ismertek mások tiniként 45 kilósan ugyanehhez a magassághoz.

2018. júl. 29. 09:19
 14/26 anonim ***** válasza:
11%

Mond meg neki de finonan !

A tálaláson sok múlik,hogy adod elő.

Mindezt kövér nőként tanácsolom neked.

Ha valakit kövérnek ismerünk meg és fogadunk el ezt szeretjük.

De ha vékobykent alakul a kapcsolat akkor jogos az elvárasod teljes mértekben !

Lehet szidni hogy a belső is fontos.

De első ránézésre igenis a külső a mérvadó !

2018. júl. 29. 09:22
 15/26 anonim ***** válasza:
57%

13: az, hogy mennyi hízás fér bele erősen függ 2 dologtól:

-milyen magas

-hány kilós

Egy 156cm\45 kilós nő 10 kilóval nehezebben még mindig csak nőiesen kerek, egy 170 centis meg vékony...

Egy 156cm\55 kilós nő 10 kilóval nehezebben már elhízott, egy 170 centis csak átlagos...

Másrészt aki már a gyerek előtt felkapja azt a tömeget, amit más a gyerek után szokott, annál azért sok jóra nem lehet számítani gyerekvállalás után.

2018. júl. 29. 09:25
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

“18 évesen jártam az exemmel, most majd tíz évvel később egy gyerek után lefeküdtem vele újra. 50 kiló vagyok, régen 47 voltam.. közölte, hogy egy kis mozgás nem ártana nekem.”

Egyébként a férfiak többsége nem mérleggel a kezében jár.

Mikor 2 ember grammra ugyanolyan test súllyal lehet eltérő.

Aki izmos, annak szép, tónusos alakja van, aki meg zsírból növesztette a kilókat az elfolyik... valószínűleg a pasi nem a 2 kiló pluszt vette észre, hanem, hogy kipuhultál.

(Társaságban van egy sportoló csaj, a többiek mindig azon szörnyűlködnek, hogy mit esznek rajta a pasik, mert 65 kiló. Az egyiknek sem tűnik fel, hogy a 65 kiló izma vékonyabb, formásabb testet eredményez, mint az, aki büszkén mutogatja a 60 kilónyi zsirparnáját, hogy bezzeg ő 5 kilóval könnyebb)

2018. júl. 29. 09:31
 17/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem,hogy ez miért probléma?Mármint megmondani...szerintem minden nő/férfi érzi ha szed magára pár kilót. És azt is,hogy ez előnyös, nem előnyös, jól érzi magát így, vagy sem.

Én általában 50-50 kg között szoktam lenni (nő vagyok). Ha már 2 kiló+ felszalad rögtön érzem, a cicimen és a fenekem. A párom ilyenkor megfogja a fenekem és megjegyzi kedvesen,hogy ott van az a súly :) sosem érzem azt,hgoy mebnát ezzel, sőt, még ha nem mondja akkor is engem pl. zavar ha nagyobb a hasam, és rögtön rálláok arra,hogy pár este nem eszek vacsit, vagy jobban odafigyelek arra,hogy mit eszek.

Tehát...mindenki érzi magán,hogy ducibb mint kellene. De ha ezt Ő maga nem teszi szóvá, és a párját zavarja, nyugodtan meg lehet mondani. Inkább, mint elfordul Tőle az ágyban, vagy magyarázkodik miért is nincs kedve hozzá.

2018. júl. 29. 09:44
 18/26 anonim ***** válasza:
56%
Becezd malackanak
2018. júl. 29. 09:52
 19/26 anonim ***** válasza:
67%

Tudja mindenki magáról ha meghízott, hiszen szorít vagy fel sem jön a kedvenc nadrág-szoknya.

Az oka a stressztől az unalomig, mozgásszegény életmódig sokféle lehet, de nyilván a legfőbb ok, hogy már nem kell tenni a másikért, már megvan.

Sokféle megoldást láttam, a válástól az együtt lefogyásig.

2018. júl. 29. 09:53
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

Na többek között ezért nem célszerű a sajátunkétól nagyon eltérő, rendszerint pozitív irányban, párral lenni.

A sportoló járjon a sportolóval, a kényelmes, otthon ülős meg a hasonlóval. Nem lesz így probléma.

2018. júl. 29. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!