Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek finoman, hogy kicsit kövér lett?

Figyelt kérdés
Amikor megismerkedtem veled nem volt ilyen kis kövérke, hanem olyan kis csinos. Azonban az utóbbi egy évben elhanyagolta magát. Hasa, feneke és combjain szinte látszik a fölösleg. És emiatt szexuálisan sem kivánom már annyira!
2018. júl. 29. 08:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%

Sehogy ☹️

156 centis barátnőm előtte sem volt 45 kiló, de felszedett még több mint 10-et, eléggé kikerekedett.

Probaltam elcsábítani közösen sportolni (ujrakezdem a mozgást én címszóval), de gyorsan elmúlt a lelkesedése.

Akkor őszintén elmondtam neki, hogy aggódom, hogy feljött egy pár kiló, hogy remélem nem betegség, hogy így is csinos de előnyösebb volt mikir megismerkedtünk

Mindenből sértődés és hiszti lett a végén szakítással. Persze ennek eredményeként is kaján a fojtotta az újabb bánatát...

2018. júl. 29. 08:35
 2/26 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem úgy hogy figyeljen oda magára mert kis dundi lett.

Viszont te nem szereted őt, tehát teljesen felesleges szerintem. Hagyd ott. Mert ha azért nem kívànod mert meghízott akkor az már veszett ügy. Valakinek a jellemèt is kell szeresd ahhoz hogy szerelmes lègy. Ha az meglenne akkor kívánnád így is.

2018. júl. 29. 08:36
 3/26 anonim ***** válasza:
58%
Vidd el úszni meg futni
2018. júl. 29. 08:42
 4/26 anonim ***** válasza:
25%
Sehogy. A nők nem tűrik el az őszinteséget, akármilyen finoman tálalod.
2018. júl. 29. 08:44
 5/26 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld neki finoman elmondani hogy egy kicsit kikerekedett. Semmiképp se legyél bunkó. Azt is felajánlhatod neki, hogy közösen sportoljatok.
2018. júl. 29. 08:45
 6/26 anonim ***** válasza:
69%
Ha én ilyen helyzetben lennék és a barátom szólna, hogy "drágám, tudod hogy nagyon szeretlek, de az utóbbi időben felszedtél egy kicsit magadra és olyan jó lenne látni téged megint abban az x ruhában mint a kapcsolatunk elején" akkor rögtön kapcsolnék és azon lennék, hogy visszaszerezzem a régi formám mert ez már hiúsági kérdés lenne a részemről. Nem mindegy hogyan tálalod a problémát és ha még biztosítod is a barátnődet afelől, hogy segítesz is benne, akkor nem tudom elképzelni hogy kiakadna.
2018. júl. 29. 08:53
 7/26 anonim ***** válasza:
53%

1-es és 2-es válaszoló!

Nézzetek körül az idősebb korosztályban, tele van olyan nőkkel(és férfiakkal is), akik fiatalon vékonyak voltak, aztán egy hosszú kapcsolatban az eredeti súlyuk négyszeresére híztak. Ez pont emiatt van, mert a sok idióta nem meri megmondani a párjának, hogy lassan akkorára hízik mint egy disznó.

Szép dolog ez a belsőt szeretjük blabla és mondjuk néhány kiló plusznál még működik is, de húsz plusz kilót már nem szívesen néz el az ember. Aztán meg jön a meglepetés, hogy a hapsi már nem akar ágybabújni a duplájára hízott csajjal.

Ezt mind nem bántásból írom, csak egy kicsit rá akarok világítani a dolgokra. Szerintem inkább legyen két nap sértődés, minthogy aztán késöbb jöjjünk rá, hogy 80 kilósan mégsem olyan szép az asszony.

Kérdező!

Szerintem ültesd le, mondd el neki, hogy tudod, hogy az utóbbi időben elég stresszes/fáradt/szomorú/akármi ami a hízást okozhatja, biztosan ezért felszedett néhány kilót. Persze így is gyönyörű, meg kívánatos, de nem ártana odafigyelni azért a súlyára, mert ha így folytatja tovább, akkor mégtöbb kiló fog felugrani rá.

Lehet, hogy meg fog sértődni, de aztán rájön, hogy igazad van és ha figyel a súlyára akkor ő is jobban fogja érezni magát a bőrében.

2018. júl. 29. 09:00
 8/26 anonim ***** válasza:
48%

“akkor rögtön kapcsolnék és azon lennék, hogy visszaszerezzem a régi formám mert ez már hiúsági kérdés lenne a részemről”

Egy csomó nő meg pont az ellenkezőjére feszül be egy ilyennél. Hogy igenis ő jól néz ki, hogy nem is hízott (a mérleg nem számít), hogy neked csak a modell csajok kellenek (ha azok kellettek volna, akkor nem vele jövök össze eleve, de ez a logika nem érthető), egyébként meg ne szólj bele az ő élete az ő teste

2018. júl. 29. 09:02
 9/26 anonim ***** válasza:
58%
Elnézést, hogy próbált az ember irni, látom a kövér lobbi megint mindenkit porba pontoz, aki nem azt tanácsolja, hogy cegyél neki még két fánkot, hátha hamarabb eléri az áhított diabéteszt.
2018. júl. 29. 09:03
 10/26 anonim ***** válasza:
37%

Persze, egyet értek ezzel, és én is így gondolom-meg làtom is hogy milyenek a kapcsolatok. És igen,nyilván megromlik a kapcsolat ha meghíznak a felek. Nem csak azért mert hízott és nem kívánja a másik. Hanem mert rosszindulatúak lesznek mert nincsenek magukkal megelégedve. Szerintem a legtöbbje ezért megy tönkre.

Ha az egyik fél hízik és a másik nem szereti csak akkor szerette így nem fogja megmondani és megcsalja..viszonya lesz és egy rohadt szemétnek lesz beállítva. 😃

2018. júl. 29. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!