Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatalabb nőért feláldozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb nőért feláldozni a házasságomat?

Figyelt kérdés

Annyira fura, én teljesen azt hittem hogy az én életem tökéletes, gimnáziumi "szerelem", egyetem, gyerek.

Viszont nemrég érkezett az osztályra egy új hölgy, gyakorlatra, bár ez most igazából nem is lényeg.

Többször ebédeltünk együtt, párszor már színházba is elmentünk.

Fontos elmondani, hogy a feleségemmel már 17 éves korunk óta együtt vagyunk, nekem ő az első - és eddig egyetlen - komoly kapcsolat. Viszont vele sosem volt ez a mindent elsöprő valami, amit az "új" hölgy iránt érzek. A feleségemmel megértettük egymást, eddig azt hittem, hogy egymásnak teremtettek minket /persze ilyen nincs, minden véletlenek eredménye/, és boldog voltam.

Most viszont itt egy új szituáció, minden megvan benne, ami a feleségemben, ezenfelül pedig fülig szerelmes vagyok, 37 évesen, egy 5 éves kis boszorka édesapjaként.

A barátaim szerint várnom kell, hogy hogyan alakulnak a dolgok, de szerintük ki kellene tartanom a házasságom mellett. Ami nehéz. Szerintetek?

2018. júl. 28. 10:57
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Ezen a szép délelőttön sikerült dűlőre jutni. A hölgy úgy érzem, nem fog megfelelni a gyakorlat folyamán. Beszéltem édesapámmal, illetve aposommal is /rá is majdnem apamkent tekintek/. Elmondták hogy nekik is voltak hasonló kríziseik, de a család fontosabb, és be kell látnom, igazuk van.

PS. A feleségemmel is szoktunk szórakozni járni...

És annal erősebb a kettőnk közötti kötelék , mintsem pár randi szétrobbantana.

2018. júl. 28. 12:48
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kislányon kellene bosszút állnod. Ne tedd tönkre az életét a saját fasságod miatt. Nem kell kirúgni, elég ha a kapcsolatotok kizárólag a gyakorlati órákra korlátozódik, nincs se ebéd, se színház, se lelkizés, se semmi. Vagy tetesd át máshoz gyakorlatra.
2018. júl. 28. 12:54
 23/33 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt. Ettől.fuggetlenul a hölgy természetesen kap ajánlást, más osztályon olyan karriert építhet, amilyet csak akar, nehogy itt elojojjom a #metoo..
2018. júl. 28. 12:55
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez gyors volt. 10:57-től 12:48-ig mindezt megbeszélted édesapáddal meg még az apósoddal is, plusz olvasgattad ill. reagáltál az itteni komikra... :)

Hát, kedveskéim, sikerült megint egy kamu kérdésre megtornásztatni az agysejtjeinket. :))

2018. júl. 28. 12:57
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ember, legyen gerinced, és eszed. Tarts ki a feleséged mellett. Ha a kiscsajjra mászol, a lányod is gyűlölni fog valószínűleg egy életre a feleséged mellett.
2018. júl. 28. 13:09
 26/33 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként semmit nem ér, h itt koptatjuk a billentyűket...

Megkérdeztem édesapámat, meg apósomat, meg itt is, meg a barátaimat...meg a szomszéd macskáját... Ember! Mit írtam?

Magadat kérdezd meg! Nem az édesapád életét éled, nem apósodét, nem másét. Minden ember élete, személyisége más. Ami bevált másnak, neked nem biztos!

Ülj le magaddal még egyszer mondom, és sakkozd le. Figyeld magadat, az érzéseidet, a mozgatórugóidat.

Nem beállni kell a sorba, hanem, ha úgy érzed, kiállni kell.

A Te életed, te irányítsd, te vívd meg a csatáidat.

És nem utolsó sorban, te legyél boldog.

Ennyit tudtam még hozzátenni. Jó gondolkozást.

2018. júl. 28. 13:31
 27/33 anonim ***** válasza:

Hm. Utólag mindegy mit ír a kamus gyerek. Bár a sztori jó volt,csiszolj rajta. Kicsit túl érzelemmentesre sikerült a férj szerepe.

Továbbá a krízishelyzetet nem jók adod elő.

2018. júl. 28. 13:38
 28/33 anonim ***** válasza:
A kerdes kamu volt,#2 koszonom, tokeletesen leirtad, amit gondolok.
2018. júl. 28. 13:43
 29/33 anonim ***** válasza:

jaj majd jön másik nő.

félsz lépni...

2018. júl. 28. 13:53
 30/33 anonim ***** válasza:
Mondd el a feleségednek az egész sztorit, megérdemelné hogy új, jobb életet kezdjen a kislányotokkal.
2018. júl. 28. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!