Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feláldozni magad a párodért?
Figyelt kérdés
Elsősorban fiúk válasza érdekel. Ki mit gondol arról, hogy annyira szereti valakit, hogy feláldozd az életedet érte? Konkrétan úgy, hogy meghalnál érte, ha úgy van. A kérdés csak elméleti szinten érdekel!2013. jún. 3. 22:00
1/23 anonim válasza:
Ez az elméleti szint Kitti sok i-vel stílusa.
Nem, sosem. Ennyire azért nem vagyok ostoba, hogy eldobjam a saját életem másért, akármennyire is szeretem.
4/23 anonim válasza:
a gyermekemért biztos
a páromért helyzet függő
6/23 anonim válasza:
a fa-szt! haljon meg ő :D belőle még lehet másik...
7/23 anonim válasza:
Én megtenném, ne annyira big deal az élet nekem mint kéne lennie :D
8/23 anonim válasza:
1-es neked mi bajod van?
Nem támadás,komolyan kérdezem.
Amúgy simán.
Nem félek a haláltól,hiszen azt sem tudom,hogy mi az.
9/23 anonim válasza:
igen valóban.
4 ember van most a világon akiért az életem adnám gondolkodás nélkül.
10/23 anonim válasza:
Én oda adnám a vesém, májam, szívem, én megtenném. Viszont ha elméleti síkon tovább folytatjuk a dolgot akkor a megmentet személynek milyen élete lesz? örökre lelkiismeret fordulása lesz, ami átmegy depresszióba mert a párja miatt áldozta fel magát. Viszont ha a srác nem teszi akkor pedig ő fogja azt gondolni hogy hagyta meghalni élete szerelmét. Ez egy paradoxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!