Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatalabb nőért feláldozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb nőért feláldozni a házasságomat?

Figyelt kérdés

Annyira fura, én teljesen azt hittem hogy az én életem tökéletes, gimnáziumi "szerelem", egyetem, gyerek.

Viszont nemrég érkezett az osztályra egy új hölgy, gyakorlatra, bár ez most igazából nem is lényeg.

Többször ebédeltünk együtt, párszor már színházba is elmentünk.

Fontos elmondani, hogy a feleségemmel már 17 éves korunk óta együtt vagyunk, nekem ő az első - és eddig egyetlen - komoly kapcsolat. Viszont vele sosem volt ez a mindent elsöprő valami, amit az "új" hölgy iránt érzek. A feleségemmel megértettük egymást, eddig azt hittem, hogy egymásnak teremtettek minket /persze ilyen nincs, minden véletlenek eredménye/, és boldog voltam.

Most viszont itt egy új szituáció, minden megvan benne, ami a feleségemben, ezenfelül pedig fülig szerelmes vagyok, 37 évesen, egy 5 éves kis boszorka édesapjaként.

A barátaim szerint várnom kell, hogy hogyan alakulnak a dolgok, de szerintük ki kellene tartanom a házasságom mellett. Ami nehéz. Szerintetek?

2018. júl. 28. 10:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem óriási hiba lenne eldobni a családodat (amit 100% megbánnál utólag, tuti), és azt sem értem miért vele járkálsz szinházba??? Miért nem a feleségeddel? Nekem soha nem jutna eszembe mással menni ha van párom és bevallom én se örülnék ha ő élvezné mással jobban a szinházat a mozit...de ő sem teszi! Nem arról beszélek hogy sülve főve együtt bár mi a munkaidőn kivül tény hogy nem igényeltünk egymás nélkül "privát szférát".... de. Az új hölgy felkeltette a kiváncsiságod de gondold át érdemes e kockáztatni 2-3 együttlétért egy jól felépitett életet, biztonságot? Kellenél e a hölgynek hetvevi apukakénk, minden 2 hvg ott a gyerek VELETEK? Ez kell neki? Kétlem. 25-28 évesen nekem se kellett volna!

Ahogy mondják, a hűség döntés kérdése, mérlegelj, nézz szét van e ismerősöd aki végül bukott mindent. Tedd fel neki a kérdést megérte e, megtenné e újra?

2018. júl. 28. 11:21
 12/33 anonim ***** válasza:
53%
Ennek a forgatókönyve, dugunk párszor és túl lépünk az egészen.
2018. júl. 28. 11:24
 13/33 anonim ***** válasza:
84%

Bocs kérdező,de valami borzasztó módon vagy nevetséges. Az ember azt hinni 37 évesen azért már férfi a férfi. Nem rohangál kistinik után,nem játsza az agyát a pipiknek. Ja,és van annyi esze,hogy felmérje a dolgok fontosságát. Van becsülete és felelősségtudata.

Én a legjobban a szerencsétlen kislány sajnálom. Nem ilyen gerinctelen apát érdemelt,aki cserben hagyja az anyukáját egy dögös tyúk miatt.

Aki nem őszínte a feleségével az érzelmeit illetően. Szegény leányzó...

2018. júl. 28. 11:27
 14/33 anonim ***** válasza:
95%

Te már döntöttél, amikor ebédelni és színházba hordtad ez a lányt, amikor kerested a társaságát, hogy még jobban beleszeress. Egyedül azért nem válsz el, mert gyáva vagy, és attól tartasz, hogy az eddigi kényelmes életednek vége, és ha otthagyod a feleségedet, akkor mi lesz, ha később kidob ez a fiatalabb lány.

Nincs benned semmi tisztelet a feleséged felé, és ez alapján nem is igazán szeretheted, hiszen akkor eleve ha már tudtad, hogy vonzónak találod a lányt, nem teremtettél volna olyan helyzeteket, ahol még jobban megismered, beleszeretsz, hanem távol tartottad volna tőle magadat.

2018. júl. 28. 11:30
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

Mii?? Hogy elintéznéd ne kerüljön állandó állományba? Na de miért, mert elcsábítottad, és párszor lekú*tad a feleséged mellett?? (ha még nem tetted, majd fogod)

Vagy talán pisztolyt tart(ott) a fejedhez hogy randizgassatok?

Nagyon gerinctelen vagy, ott az asszony akit gondolom házvezetőnek használsz- máskülönben vele járnál színházba-, és utána a szeretőid életét is tönkretennéd.

2018. júl. 28. 11:51
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Látom törölték a véleményem azzal kapcsolatban, hogy elintéznéd, hogy a lányt ne vegyék fel állandó állományba. Attól a véleményem még nem változik, a tény tény marad. Utolsó féreg vagy, remélem a lány rájön és még fel is jelent. Ha van esze, a feleségednek is kitálal.
2018. júl. 28. 12:06
 17/33 anonim ***** válasza:
93%

"Viszont vele sosem volt ez a mindent elsöprő valami, amit az "új" hölgy iránt érzek. "

Az új hölggyel sem fog sokáig tartani, max. addig, amíg párszor megkeféled.Aztán majd jön egy még újabb "mindent elsöprő" új puncika.

És most mégis mit vársz tőlünk?Ha azt írjuk ne dugjááá vele, akkor nem fogsz?Dehogynem.A farkad már felállt, az összes eszed oda tódult.

Kérdezd meg a feleséged mit szól hozzá?Vagy az már nem menne?

2018. júl. 28. 12:20
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

Én, én, én, és én. Tényleg önző lehetsz. Amikor egy nem annyira egocentrikus ember kerül egy ilyen helyzetbe, akkor először csak néz, nem érti mi történt, hogy keltette fel egy másik ember az érdeklődését/érzelmeit. És mielőtt lépne, elgondolkozik, h miért. Mi nincs meg a házasságomban, mit nem kapok meg a társamtól. Olyan, mint egy alapos önismereti tréning. Amikor letisztulnak benne a miértek, ok-okozat tényezők, dönt. Dönt, dönt a hűségről, vagy dönt az új mellett.

Te, csak sodródsz, csak az ösztöneid, érzelmeid kielégítése a fontos, a miértek nem érdekelnek. Már fájdalmat okoztál, és fogsz még nagyobbat okozni, mert már elindítottad a lavinát...

Értelmes, diplomás ember és annélkül cselekszik, h meggondolná mibe mászik bele?

Most állj meg tényleg. Ülj le magaddal és szépen válaszold meg a kérdéseidet, és próbálj meg most az egyszer őszinte lenni magadhoz. Aztán dönts, tiszta fejjel, tiszta lelkiismerettel.

2018. júl. 28. 12:33
 19/33 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó, nem hiszem, hogy annyira önző lenne, ha húsz éve él valaki mellett, akibe nem szerelmes.
2018. júl. 28. 12:37
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy te szerelmes, ahhoz sokkal több kell. Ez pusztán egyfajta fellángolás, tetszik neked, imponál, hogy egy nálad fiatalabb hölgynek szimpatikus vagy. Ezzel még nem lenne semmi baj, de az, hogy lényegében randizol vele, na az már baj. Konkrétan megcsalod a feleséged, elárulod őt. Lehet, hogy ellapsodott a házasságod, de ne rögtön eldobni akard. Azt az energiát amit erre a hölgyre fordítasz, fordítsd a feleséged felé. Hódítsd meg újra, randizzatok, vele menj színházba, ebédelni...stb.

Az előttem válaszolók is leírták, ha elválsz meg fogod bánni és mellesleg a lelkiismereteddel hogy fogsz tudni elszámolni? Gondolkodj már reálisan, van egy szép családod, kislányod, szerető feleséged, otthonod és van egy fiatalabb nő, aki iránt fellángoltál, nem is ismered, valószínű addig vagy számára érdekes amíg nős vagy, amint elválnál már nem is lennél olyan vonzó számára. A döntés a te kezedben van, de gondolj arra, rajtad kívűl van még két ember, a kislányodért felelősségel tartozol. Kik a fontosabbak???

2018. júl. 28. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!