Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit értetek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit értetek a lányok irreális elvárásai alatt? Lányok is írhattok!

Figyelt kérdés

Ugye sokszor elsült az a probléma, hogy a mai lányoknak nem lehet megfeleni, mert nagyon az elvárások.

Mik azok a tyű de nagy elvárások? De persze azt írjatok csak, amit tényleg lánytól halottatok!

És volt olyan lány kinek szinte alig voltak elvárásai?

Lányok is írhattok, hogy nektek milyen elvárásotok vannak!

És érdekelne, hogy a fiúk MIT VÁRNÁNAK EL a lányoktól !!!!!!

És akkor összesítjük a realitást az irrealitással:)

2010. jún. 19. 12:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

13:38 vagyok

Akkor te kivételes lány vagy:)

Eddig csak olyanokkal találkoztam akik csak a pasitól várnak mindent, ők nem tettek semmit egy kapcsolatért.

2010. jún. 19. 13:52
 22/27 anonim ***** válasza:

Amit magamon tapasztalok, bár igazán panaszra nincs okom, mert megnéznek páran és az ismerettségemben is hangoztatják, hogy bejövös típus vagyok és nem elsösorban a külsömmel nyerem meg az embereket. Valamiért a szöke haj és hogy 21 évesen, nem 25-nek nézek ki, valamiért nem nyerö kategória.

Általában a nök, csak azokat veszik észre akiket, mi féfiak is, a feltünö bazári majmokat, akik kívülröl szépek, belülröl meg rohadtak. Van egy mondás is, hogy "a csúf, mindig gyöz".

Tehát általában, tökéletes test, kellö adag bunkóság és lekezelés, pénz sz@rásig.

2010. jún. 19. 13:54
 23/27 anonim ***** válasza:

en is hallottam mar fiutol h sokat varok el tole....pedig az az igazsag h sztem csak olyan dolgot varhatsz el a masiktol amit cserebe te is visszaadsz...engem nem erdekelnek az ilyenek h legyen kocsija vagy lakasa stb....az erdekel h igenis legyenek celjai amiket el akar erni az eletben, hogy legyen jovokepe....az erdekel h szeressen es foglalkozzon velem, naponta ha nem is hiv fel akkor is kuldjon emailt vagy akar sms-t vagy barmi...nem kell h mindig meglepjen vmivel viszont neha jolesik ha kapok 1-1 szal viragot vagy vmi kis aprosagot...engem nem erdekel senkinek a penze, nem ezert fogok vkit szeretni...es igenis szeressen velem szeretkezni...nem tudom...mostanaban ez nem jellemzo vagy valoszinuleg en fogtam ki rossz embereket...es ne irjatok olyanokat lecci h biztos ronda vagyok vagy szar vagyok az agyban m ez nem igaz...sot...imadjak velem a szexet...nekik ennyi az igenyuk es igen en ennel tobbre vagyom...es nem akarom tobbszor azt hallani h "beteg" vagyok (m en mindennap szeretnek egyutt lenni az illetovel) stb csak egy 23 eves egeszseges no vagyok aki imad szeretkezni es sztem ez teljesen normalis...

nekem a legfontosabb akkor is az h szeressenek, m en is imadok szeretni...nem kellenek az ajandekok meg ilyenek nem kell az h gugyogjon a pasi m azt nem birom...szeressen es tiszteljen...jah es igen nezzen ki jol...mondjuk ez is mit takar? mindenkinek mas tetszik...nem erdekel pl h markas cuccokat hord e...

jobban tetszik ha lazabb es egyszerubb...legyen intelligens...igen es az is nagyon fontos h tudjunk beszelgetni...lehessen ra szamitani barmikor...nem tudom..szerintem nem varok el sokat, csak annyit amennyit tolem is elvarhat vki...

2010. jún. 19. 14:25
 24/27 anonim ***** válasza:

ma 14:25

Az olyan Nöböl, mint Te sajnos nagyon kevés van, vagy rejtözködtök valahol.

Nagyon érdekes, hogy akiktöl akarok valamit, pont a céltudatosságomat és a jó életszemléletemet sz@rják le nagyívböl. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem verem a nyálamat arra amim van és amit elértem eddig.

2010. jún. 19. 14:29
 25/27 anonim ***** válasza:

14:29-es...koszonom szepen hogy ezt irtad!

Nem is kell dicsekedni, hidd el jobb ez igy! En pl nem szeretem a nagypofaju pasikat...azt szeretem ha akkor szolal meg amikro tenyleg van mondanivaloja es nem csak dicsekedni, kerkedni akar vmivel!szamomra pl sokkal izagalmasabb ha meg kell fejteni a masikat...Bar azt nem tudom h van ezzel a nok nagyobb resze...en csak az en es a baratnoim neveben nyilatkozhatok...vagyunk egy paran sztem akik igy gondolkoznak, de sajnos barataimtol is ezt hallom mindig h nincs egyetlen normalis no sema kornyezetukben...

2010. jún. 19. 14:51
 26/27 anonim válasza:
Elvadultak a hőlgyek, legyél cső bunkó, chad arc 190 cm az hogy buta vagy mint a raklap az itt nem számít
febr. 26. 20:48
 27/27 anonim ***** válasza:

Jesszus Márijjá :D

Tök durva hogy 14 éve is ugyanazokat a hülyeségeket irogatták a lúzerek mint most. Szóról szóra ugyanazok a szövegek mint amiket most is látunk. Vajon mi lehet a #13-as 19 évessel? 33 évesen még mindig itt cirkuszol ugyanezekkel a szövegekkel? :o

febr. 26. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!