Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit értetek a lányok irreális elvárásai alatt? Lányok is írhattok!
Ugye sokszor elsült az a probléma, hogy a mai lányoknak nem lehet megfeleni, mert nagyon az elvárások.
Mik azok a tyű de nagy elvárások? De persze azt írjatok csak, amit tényleg lánytól halottatok!
És volt olyan lány kinek szinte alig voltak elvárásai?
Lányok is írhattok, hogy nektek milyen elvárásotok vannak!
És érdekelne, hogy a fiúk MIT VÁRNÁNAK EL a lányoktól !!!!!!
És akkor összesítjük a realitást az irrealitással:)
"Mik azok a tyű de nagy elvárások?"
Jól figyelj,ezt egy lány írta nekem msn-n:
Jó lenne,ha volna saját lakásod,tudnál úszni,meg egy kicsit férfiasabb lennél...Meg lenne saját fizetésed!
Csak azt nem értem,hogy mitől lenne valaki férfiasabb attól,hogy van saját lakása...
Ja meg az sem tetszett neki,hogy még szűz vagyok...De ezeket az elvárásokat több lánytól is hallottam már!
Első válaszoló vagyok
A lakás az tényleg túlzás:D
Nem értem minek kell a férfiaknak lakást szerezni, szerintem az közös ügynek kellene lennie, persze ha komoly a dolog és egybekelnek. Mint régen.
Szüzesség az baj? Mennyi idős vagy?
Legyen:
-okos, lehessen vele beszélgetni, tájékozott
-jó humorú, meg tudjon nevettetni
-legyen munkahelye/tanuljon ha még annyi idős (tehát ne csak otthon anyuci és apuci pénzén üljön)
-ne legyen lusta
-legyen kedves, figyelmes, udvarias
-jól nézzen ki, de a lényeg, hogy nekem tetszen
És ami még jó pont:
-ha van jogsija (de ha autója az mégjobb) :D
-nem árt ha gazdag, de legalább nagyon szegény ne legyen
-a családja rendes legyen
- lakása nem kell hogy legyen egy 30 év alattinak, de felette már azért tényleg elvárható
Most így hirtelen ennyi. :D Még ha gondolkoznék akkor eszembe jutnának dolgok, de ennyi elég volt. Ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezel, akkor tökéletes vagy. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!