Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit értetek a lányok irreális elvárásai alatt? Lányok is írhattok!
Ugye sokszor elsült az a probléma, hogy a mai lányoknak nem lehet megfeleni, mert nagyon az elvárások.
Mik azok a tyű de nagy elvárások? De persze azt írjatok csak, amit tényleg lánytól halottatok!
És volt olyan lány kinek szinte alig voltak elvárásai?
Lányok is írhattok, hogy nektek milyen elvárásotok vannak!
És érdekelne, hogy a fiúk MIT VÁRNÁNAK EL a lányoktól !!!!!!
És akkor összesítjük a realitást az irrealitással:)
12:55 ha alányoknak a szex nyűg, akkor nagyon elb*sztál valamit...
a frusztráló szex tényleg nyűg ez igaz!
Ha a nőnek nem jó a szex, akkor ott már mit ér az egész?
12:58
"Az összes mai lány k.rva.."
Honnan tudod, ha szűz vagy még???
Ennyi erővel az összes pasi csak dugni akar, és az tényleg ku.rvaság!
Ha egy nőt nem érdekli a szex (sok ilyen van) akkor az k*va már nem lehet.
ahogy én észrevettem, a lányoknak 2 dolog fontos. legyen pénze meg jól nézzen ki, hogy lehessen mutogatni. minden ezen kívül csak másodlagos. persze ez nem igaz az összes lányra. mondhatjátok, hogy kicsit sarkítottam.
én (mint ahogy kiderült az előbb hímsoviniszta disznó) csak annyit várok el 1 lánytól, hogy fogadjon el olyannak amilyen vagyok. persze lehet változtatni dolgokon nagy nehezen, de ne próbáljon meg erőszakosan átalakítani egy gerinctelen zombivá, aki a kívánságait lesi. 19f
12:55
én az ellenkezőjét hallott sok nőtől:
- a pasi lusta, otthon sem segít
- a pasi elvárja a top szolgáltatot, de ő nem ad érte semmit, figyelmet sem.
- a nő dolgozik+háztartás
- a nőnek sz*r a szex
Akkor végül is a nőnek itt mi a jó?
13:21
"gerinctelen zombivá, aki a kívánságait lesi."
Aki más kívánságát lesi az nem lesz gerinctelen.
Bár kommunikációval sok mindent meglehet oldani.
Az önző, kompromisszumra képtelen ember a gerinctelen esetleg.
13:28
oké így már értem:D
De azért ugyanennyi gerinctelen zombi nő is van ám...
hogy a hapsi irányítja. Biztosan van fordítva is.
Egy jó kapcsolatban mindkét félnek maradjon meg a személyisége.
13:38
"Azt, hogy legalább 190 centis izomtömbnek kell lenni tele pénzzel.Én a 176ommal elmehetek a p*csába a lányoknál, ez van.Én viszont csak annyit várok el, hogy legyen igényes, ne káromkodjon, ne cigizzen, és legyen kedves."
Ez tök buli:DDD
Nekem eddig csak a 170-175 cm körüli fiúk jöttek be (persze nem a magasságot néztem)
De én is pici vagyok: 163 cm. Tehát nálam a férfi 170-180 között!
Nem cigizek, nem iszom alkoholt, igányes vagyok..szerintem olyn ember nincs, aki nem káromkodik:) legalább egy "basszuskulcsot" :)))
13:09
Amit felsoroltál az bennem mind megvan, még kocsim is van, még sincs barátnőm, ennyit erről, lehet hogy az a baj hogy csak 600ezer forintos a kocsim és nem 20milliós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!