Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy értelmes férfit?
Beregisztráltam néhány társkeresőre, de senki nem ír. Illetve kaptam egy-két levelet, de alacsony iskolázottságú, vagy beteg (vak, epilepsziás) srácoktól.
Tudom, hogy az én koromban, a legtöbb normális fickó már elkelt, néha már feladom a reményt, de közben úgy vágynék rá. Nehéz körülmények között éltem régebben (megerőltetően sokat dolgoztam + tanultam), nem volt alkalmam ismerkedésre. Erkölcsi kérdésekben konzervatív vagyok, ezért még szűz, de már jól esne elveszteni. Multinál dolgozom, de ott is esélytelen. Tudom, hogy nem fog odajönni az irodámba, és bekopogni a herceg, de én hová menjek? Hol keressem? Számítok bántó válaszokra, de azért mégis megkérdezem, hátha valaki érti.
(41N)
Kedves 13:12!
Még nem fórumoztam. Ott is össze lehet „úgy” jönni? Írjam be a Google-ba, hogy „fórumok”? Közgazdász vagyok, hobbim az Access adatbázis-tervezés. Általában informatikusokkal szoktam szót érteni a munkahelyemen, már amelyikkel, de ők általában „foglaltak”. Hogy lehet, átterelni a témát a függvényekről „arra”? Ha egy srác nem teszi meg, én mit tehetek? Barátaim többnyire családosok. Egy-két csajszi akad, akivel néha eljutunk színházba, oda is mentem már többször egyedül, de az nagyon rossz.
Bazeg 41 éves vagy, szűz, és még most sem vagy hajlandó lejjebb adni az elvárásaidból? Anyáááááám. Akkor meg is érdemled. Hidd el, vannak értelmes munkásemberek is, a diploma manapság már nem feltétlenül az intelligencia mércéje. A másik: érdemes lenne szétnézed a 30-35-ös korosztályban is, ott még akadhat 1-2 normális, még nem elkelt/elvált pasi.
41 év lemaradást kell behoznod, és perpillanat úgy állsz hozzá az egészhez, mint egy 14 éves csaj. Így tényleg esélytelen a dolog...
lol hát ez atomkemény
kapj már a fejedhez 41 éves szűz vagy
gyerekvállalásra gondoltál márM? csak mert nincs sok időd ,de lehet h már el is szállt a lehetőség
építő kritikaként vedd amit most mondok add lejjebb a színvonalat vagy add fel az egészet a férfiak olyan nőkre bukak akik egy szinten vannak velük vagyis ha te vagy a hercegnő akk már találkoztál volna a herceggel
másik ez a házasság elött nics sex igazán férfiriasztó tulajdonság ha továbbra is fenntartod a dolgot akk közöld vele mielött megismerkedsz ez kölcsönösen hasznos hiszen nemraboljátok egymás idejét ,de én hanyagolnám ezt az elkötelezettséget a helyedben
ha nembántalak meg megkérdezhetem a végzettségedet?
előző voltam és annyit akartam még hozzáfűzni h vedd reálisan a dolgokat sajnos én is ismerek olyan embereket akik nemképesek reálisan venni a saját magukat pl korpás hajú lány ne akarjon össze jönni kifinomult sráccal mert kissé esélytelen elösször nézzen tükörbe, önmagába
teneked is kissé reálisabban felnőtt fejjel kéne hozzá álnod a dolgokhoz mert az eddigi "próbálkozásaid" mind kudarcba fulladtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!