Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a barátnőtöket, ha hónapok óta ronda lenne a bőre?
Januárban hagytam abba a tablettas fogamzásgátló szedését.
Márciusban elkezdtek gyulladt pattanások kijönni az arcomon, a hátamon és a mellkasomon, amiket kinyomni se lehet és nagyon lassan múlnak el. Az arcom kitisztult, de a mellkasom és a hátam még mindig elég csúnya. Még nyáron is szinte csak garbóban merek mutatkozni. Megritkult a szex is köztünk, mert nagyon szégyellem a bőrömet.
Voltam bőrgyógyásznál, jelenleg is antiobiotikumos kencével kenegetem, de látványos javulást nem tapasztaltam.
A párom nem mondta, hogy nagyon zavarná a dolog, de biztos legalább annyira undorodik tőlem, mint én magamtól :(
A pattanasokert nem hagynám el.
A megritkult szexért igen!
Ugye érzed, hogy nem a pattanásaid jelentik a problémát, hanem ahogy kezeled a helyzetet
Verd ki ezt a butaságot a fejedből!
Ilyen miatt hagyna el a párod? Akkor annyit is ért.
Nekem 14 éves korom óta hatalmas zsírcsomók nőttek az arcomon, nyakamon, amiből több kifakadt(kozmetikus nem mert hozzáérni), és van, ahol szét van nyílva a bőröm a hegtől. A páromat pont nem érdekli, pedig ő egy iszonyat jó pasi, aki bárkit megkaphatna. Emiatt ne szégyenkezz. Ugyanaz az ember maradtál, csak most kijött pár gyulladt pattanás.
És? Ugyanolyan szép vagy ettől, szóval tessék összekapni az önbizalmadat.
(Nekem SOHA nem volt szép bőröm, sőt, az egész mellkasom TELE VAN apró pattanásokkal, nagyon sok. Sosem jutott eszembe garbóba rejteni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!