Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a barátnőtöket, ha hónapok óta ronda lenne a bőre?
Januárban hagytam abba a tablettas fogamzásgátló szedését.
Márciusban elkezdtek gyulladt pattanások kijönni az arcomon, a hátamon és a mellkasomon, amiket kinyomni se lehet és nagyon lassan múlnak el. Az arcom kitisztult, de a mellkasom és a hátam még mindig elég csúnya. Még nyáron is szinte csak garbóban merek mutatkozni. Megritkult a szex is köztünk, mert nagyon szégyellem a bőrömet.
Voltam bőrgyógyásznál, jelenleg is antiobiotikumos kencével kenegetem, de látványos javulást nem tapasztaltam.
A párom nem mondta, hogy nagyon zavarná a dolog, de biztos legalább annyira undorodik tőlem, mint én magamtól :(
Körülbelül ilyesminek kell elképzelni. Utoljára 13 évesen volt pattanásom ez előtt, szóval nagyon zavaró.
szép is lenne, ha ilyenért elhagynám a barátnőm.
nem tudom milyen világot élünk, de elég felszínes ha valaki ilyesmiért szakítana...
Villany leó és had szóljon, keményen megraknálak.
Vagy a top marad rajtad.
Egyébként tényleg nem szép látvány, de ilyenért soha nem hagynék el senkit. De egy hazugságért mát igen.
Ha emiatt vki elhagy hát az annyit is ért és felőlem mehetne is a jó édes anyukájába.
Biztosan csúnya elhiszem. Majd elmulik.
De ezen ne stresszelj. Mondanom se kell, a stressz csak rontja a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!