Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme folytatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni egy olyan kapcsolatot, amelyben teljesen máshogy képzeljük a jövőt?

Figyelt kérdés
Teljesen jól működött a dolog, s az érzelmi alapja még most is rendbem van, de egyszer csak az arcunkba csapott a felismerés, hogy mások az elképzeléseink.. Pedig beszélgettünk már erről és ő is egyet értett velem szinte mindenben, aztán most mégsem. Én családot szeretnék, gyermeket, persze nem most azonnal, de mindenképp ez a hosszútávú célom. Ő akkor is mondta, hogy nem elsődleges az életében, de azért szeretne ő is. Vicces mert sokat beszélgettünk már ilyenekről és úgy tűnt tényleg így képzelné ő is a jövőt.. Egyébként hobbi zenész, de sosem volt ezzel gond, próbák, kisebb fellépések, nem a világ vége ez családdal sem. Most mégis ott tartunk, hogy azt mondja, ha lehetősége lenne nem adná fel egy gyerek miatt vagy miattam.. Így én hogy tervezzek? Hiszen mi van ha akkor lesz lehetősége, mikor már várandós leszek? Hagyjam az egészet vagy várjak hátha meggondolja magát? Huszonévesek vagyunk egyébként, valamivel több mint 2 éve együtt.

2018. júl. 19. 10:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát, ha ezt a gyenge hobbiját se adná föl a gyerekért, meg érted se, nem tudom mire is vársz?
2018. júl. 19. 12:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszi: Ez a srác a háta közepére sem akar családot. Se házasság, se gyerek. De ha ezt így elmondja neked egyenesen az elején, akkor most nem lenne két éve kit kúrogatni.

Elkezdte csepegtetni az információt, hogy annyira azért mégsem akarja ezeket, nem ez a legfontosabb, stb. Neked is hátha leesik.

Aki komolyan gondolja, az 25-6 èvesen már a lánykérésen töri a fejét. Nem vág olyat az arcodba, hogy a zenei karrier fontosabb.

Ami egyébként füst, mert aki 26 évesen sehol sincs, nem futott be, az nem is fog. Kivéve, ha lakodalmas zenèt játszik. 😈

2018. júl. 19. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kilences válaszolóval mélységesen egyetértek. Párom révén rálátásom van egy zenész közösségre, akik még a 80-as, 90-es években kezdték az ipart. Szerinted hánynak lett családja? Negyven-ötven éves fejjel még mindig szerencsétlenkednek, ők alternatívok, nem kispolgárok, nekik "üzenetük" van a társadalomnak stb. Azt persze mondanom sem kell, hogy egyik sem lett nagy sztár, valaki zenei újságíró de kb. ennyi, mellette néha zenélget, kis klubokban fellép, de ez hobbi, nem ez a megélhetése. A többiből nem lett semmi és csak merengenek a régi időkön. Én azt gondolom az ilyen ábrándos zenészeket tinikor után hagyni kell.
2018. júl. 19. 12:50
 14/19 anonim ***** válasza:
A 12-es kertelés nélkül megmondta a tutit. Egyetértek a vèleményével. Ez a csúf és meztelen való.
2018. júl. 19. 13:49
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Valahogy bennem is az a sztereotipia él h a zenészek más ritmuson vannak mint én...aki családot akar meg egy nyugodt monogám hűséges kapcsolatot.Viszont ismerek családos hobbi zenész,aki nem megy félre,és a családja az első.Szóval ez kicsit ilyen általunk elképzeld dolog h az éjszaka mulatos királya.

A másik h azt mondta h ha adatik egy lehetőség...Na most hallgasd meg és komolyan nézd meg h mekkora az esélye h ő lesz a kövi tankcsapda,deák bill,hobo,lgt,stb akik kb nagy zenészek lettek de legfőképp itthon.Egy magyar zenész sem jut eszembe akinek akkora neve lenne a szakmában mint :a jacko-nak,lady gaga ,ozzy ,metalica,iron maiden...stbnek..szóval annyira ettől nem félnék.Álmodni szép dolog,de majd felnő.

A másik ,h az ember személyisége folyton változik..akkor még úgy akarta most sem biztos h nem akarja csak hajtja még a vére,rá pörgöt erre a zenés dologra azt majd elmúlik.Szerintem nincs mitől félned minden esetre 2-3évet még bőven várja a gyerekkel.

2018. júl. 19. 15:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó várakozást... :)

Majd 30 felé rájöhetsz, hogy a pasinak csak dugni kellesz, mert családot az életben nem fog veled alakítani.

Ráadásul jó nagy lúzer tehetségtelen "zenész", ha sehol nem lépnek fel.

2018. júl. 21. 16:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Remélem mindenkit 'megnyugtatok' azzal, hogy azóta szakítottunk. Lett egy énekes csaja, akinek szintén annyi a célja, amennyi neki is, szóval jól megértik egymást az alkoholizmusban. Amúgy valahol hálas vagyok az őszinte szavaitokért, még ha durvák is. Sokatmondó volt a srác reakciója miután leültem vele beszélni erről. :) Én sem most szeretnék még családot, de egy lúzer ne pocsékolja az időm.. Puszi mindenkinek.
2018. aug. 3. 10:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom segítek e de az én ismerőseim közt akik ilyen vágyakkal éltek / élnek azok sokszor a családot háttérbe szorítják. Sajnos sok megcsalasrol is tudok.. Valahogy aki zenésznek áll az 90%ban ilyen..
2018. okt. 10. 06:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Fel a fejjel, te is megtalálod az emberedet. :)
2018. okt. 11. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!