Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme folytatni a kapcsolatot?
Baratnommel 11 honapja vagyunk egyutt, tok jo volt minden semmi gond felhotlenul elvoltunk.
Azonban az utobbi egy honapba keveset talalkoztunk valami megingott benne, nem tudja mi szeret azt mondja de ugyerzem elbizonytalanodott valami miatt.
Nekem ez baromi rosszul esett, hogy abban elbizonytalanodik valaki, hogy mit is akar velem.
Szeretem de nem tudom van e ertelme folytatni.
Gondolom elmúlt nála a szerelem, és nem tudja hogyan kellene ezt feldolgoznia.
Természetes dolog, monden kapcsolatban elmúlik a szerelem, hiszen csak annyi a lényege, hogy az idő alatt kialakuljon a feleknközt a szeretet-kötődés.
Sajnos ez ilyen...
Mi az, hogy nem gyakorolja a szerelmet?
Mit kell gyakorolni egy erzesen? Szerelemlecke? Hmm ma szerelmet gyakorlok 2 orat?
Milyen megkozelitese ez a dolgonak?!
Ha jól érzem, akkor ha nincs szerelem, akkor annyi is a kapcsolatnak. Mintha elfogyna az üzemanyag... Abban a pillanatban mehetsz máshova, ha neki változtak az érzései.
Lehet, hogy csak az érzelem vitte, és most derül ki, hogy valójában szeret-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!