Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem a barátnőm nem foglalkozik velem eleget.
Szerintem azért hagyja abba hamar a csókolózást, mert tele van a szája nyállal. :) De tényleg. :D Nekem is szokott olyan lenni pedig úgy folytatnám még. :D
Ha nincs más ok (másik férfi/srác) akkor biztos, hogy szeret még. Lehet átmeneti problémája van, vagy ha fogamzásgátlót szed akkor amiatt csökkent a libidója, vagy kicsit hisztis lett... Sok ok lehet még. Attól függ, hogy hogy viselkedik amikor veled van... Ha akkor minden oké akkor semmi baj... Igazából lehet azért nem kezdeményez randit/találkát, mert fél attól, hogy nagyon rámenős lenne, nem akar folyton a nyakadban lógni. Tudom mit érzel... Nálunk is így van. És az lett a vége, hogy nem várta míg én többször megyek át hozzá vagy kezdeményezek találkát és kidobott. :( Előbb nem szólt, hogy így neki nem jó... Figyelj, beszéljétek meg. Mondd neki, hogy szeretnél többet lenni vele és kíváncsi vagy merre szeretne ő elmenni veled. :)
Nem hinném, hogy kéretné magát. Vagy ha friss a kapcsolat akkor nem igazán tudja mit akar, vagy nem gondolja, hogy komolyan gondolod... :)
De mégis mit kérdezzek tőle?
,, Szia! Te miért nem kívánsz engem? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!