Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tennétek valamit, ha tudnátok, hogy a párotok egy
számára félig ismeretlen nővel cseverészik facebookon?
Tehát megmondtad neki, hogy tudsz a dologról, de eltűröd, és feltett szándékod továbbra is kepeszteni érte. Ettől mégis mit vártál? Persze hogy minden marad a régiben.
2018. júl. 17. 18:48
12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudja, hogy ténylegesen tudom, láttam. Feltételezés szintjén adtam elő
İlyen szarokat erdemes megmenteni, tenyleg... ne altasd magadat, nem azert levelezik valaki massal, mert tavkapcsolatban vagytok. Kimehetsz hozza, akkor is ugyanugy meglesznek a kis csetpartnerei.
2018. júl. 17. 19:23
Arról nem szól a dolog, hogy miről beszélgetnek!?
Egyébként nem tudom, hogyan csinálod, mert a messenger és a facebook már értesítést küldd, ha máshonnan lépnek be egy fiókba, mint a megszokott. (Persze ez nyilván beállítás kérdése is.)
Egyébként honnan jött az ötlet, hogy beleolvass a levelezésébe?
2018. júl. 17. 19:53
15/20 A kérdező kommentje:
Ügyesen...de bár ne tudnám. Èdes tudatlanságban lehetnék. A gyanús viselkedése miatt merészeltem belenézni. Tudom, hogy ez köcsög húzás a rèszemről.. a csaj amúgy pótpapit keres a gyereknek, ha már munkát nem talál.
Tettem - mikor rájöttem, kidobtam a fenébe.
2018. júl. 18. 17:13
17/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy pontosan ez a harmadik szemely, ez a holgy milyen kapcsolatban all pontosan a paroddal. De ha o is komolyan gondolja ezt a kapcsolatot, es ha jol olvastam, nem tud rolad, akkor en leulnek beszelgetni. De nem a paroddal kulon, mert ugylatszik probaltad de eleg passzivan allt a dologhoz, s nem kuon beszelnek a lannyal, mert az is nagyon rosszul sulhet el. Ugy kell ezt megbeszelni, hogy senki se erezze atvertnek, kihagyottnak magat. En osszeulnek veluk, harmasban, s bekesen megbeszelnem. Ki kit szeret, miota, mit tud, mi legyen a tovabbiakban, ki hogy gondol es mit. Tisztazni kell mindent mert altalaban minden kapcsolatot megol a nulla kommunikacio. Foleg ebben az esetben a legjobb lenne ezt kivesezni. :) szurkolok
2018. júl. 19. 18:30
18/20 A kérdező kommentje:
Nincs köztük semmi, az első levelet sikerült elkapnom, viszont a lány szándéka egyértelmű számomra. Párommal átbeszéltük a dolgokat, elmondtam neki, hogy mennyire megbántott ezzel. Azóta nem írt neki. Remélem megértette, hogy nekem az ilyesmi nem fér bele.
"Azóta nem írt neki."
Hidd el, ha akarja, megoldja!
Onnantól kezdve, hogy tudja, beleolvastál a privát üzeneteibe, sokkal óvatosabb lesz. Nem egy ilyet láttam, a férfi kollégáim külön facebookot tartanak fenn az ilyen esetekre pont azért, hogy ne bukjanak le.
2018. júl. 19. 19:19
Ne vegyél rá mérget, hogy nem ír neki. 2 percbe telik csinálni egy új facebook profilt (akár kamu névvel) és mehet tovább a csevely.
Ne félj, a nő nem fogja feladni ha valóban eltartót keres magának meg a kölykének.
Rengeteg női praktika van, amivel újra magadba bolondíthatod a pasidat, legyél csinos, kívánatos, érdekes... Kérdés az, hogy mennyire éri meg egy olyan emberért kitenni a lelked, aki más nőkkel csetelget a hátad mögött.
A csajnak eszedbe ne jusson írni, csak megaláznád magad előtte, és lehet, még inkább felbátorítanád. De minimum kiröhögne.
2018. júl. 20. 23:24
Kapcsolódó kérdések: