Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki írhatta az üzenetet?

Figyelt kérdés
Egy ismeretlentől kaptam üzenetet az FB-n. Nem az ismerősöm, a profilját megnéztem és semmit nem oszt meg, még profilképe sincs. Az üzenetben a pasimról ír, hogy milyen is valójában, mit csinál mikor nincs velem. Hogyan tudhatnám meg, ki az üzenet írója. Barátomnak nem szóltam róla, mert lehet téves az üzenet, nem is nekem akarta küldeni. Mégis kíváncsi vagyok, hogy mi ez. Remélem nem igaz amit írt.

2017. jan. 14. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem szólnék a barátodnak egyelőre, válaszolgass annak aki az üzenetet írta és próbálj minél több dolgot megtudni.

Velem is előfordult, hogy hasonló figyelmeztetést kaptam de én elkövettem azt a hibát, hogy megmutattam a barátomnak az üzenetet ő pedig kimagyarázta és hittem neki. Nem kellett volna....

2017. jan. 14. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Egyik barátnőm így tudta meg, hogy megcsalta a barátja. Próbálj meg mindent kideríteni beszélj vele. Semmi képpen ne mutatsd meg a barátodnak úgyis kimagyarázná, te pedig hinnél neki. Miután beszéltél az illetővel próbálj utánna járni, hogy van e valóság alapja és aztán szembesítsd vele.
2017. jan. 14. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Én inkább itt arra tippelnék, hogy tetszik a partnered ennek egy egyénnek és szét akar titeket ugrasztani. Még, ha bizonyítaná, amit állit, de így...
2017. jan. 14. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Valamelyikőtök kell valakinek, vagy valaki nagyon irígy, és így akar közétek állni!

Kérj találkozót.. vagy képet, a " dologról " amit tesz a barátod, szerinte.

Addig semmiféleképpen nem venném komolyan.

2017. jan. 14. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
De komolyan előbb hiszel egy arcát sem vállaló ismeretlen üzenetének mint a barátodnak? Ez azért sokat elárul rólad és a kapcsolatotokról.
2017. jan. 14. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Mit irt pontosan? Akar priviben is megirhatod,segitek.

Ketelu a dolog. De ki lehet deriteni. Bizonyitekot mutat?

N

2017. jan. 14. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudhatod meg, ki írta.
2017. jan. 14. 13:22
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Sok esetben ha valakiről mondanak vmit az szerintem jelent valamit elgondolkoznék rajta mit írt és valaszolnék neki !Lehet egy fiuhaverja a pasidnak akinek tettszel vagy nem hagyja nyugodni a lelkiismerete hogy a pàrod miket tesz a hàtadmögött és tud róla és inkàbb szol neked igy ismeretlenül ir neked mert nem akarja a pàrodat elàrulni de őszinte is akar lenni !
2017. jan. 14. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Legyél óvatos mert messziről jött ember azt mond amit akar sztem higgy a sajàt szemednek ird meg annak az ismeretlennek hogy akkor ha tudja hogy hol és mikor mit csinal a barátod kisérjen el arra a helyre és mutassa meg igy a tiszta ha eltűnik és nem ír akkor csak kavarni akart hogy szétmenjetek a pàroddal !De ne szólj semmit sem a pàrodnak !
2017. jan. 14. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérj bizonyítékot!

Nekem egyszer pont így írt egy csaj, akivel a pasim előttem találkozgatott, de nem jött be neki annyira, hogy kapcsolat legyen, de a csaj csak próbálkozott. Semmi bizonyítékot nem tudott felmutatni, úgyhogy elhajtottam. Csak közénk akart állni.

Velem többször előfordult, hogy házas pasi kezdett ki velem, akart szexet. Én elküldtem a feleségnek a print screent a chatről.

2017. jan. 15. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!