Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én a helyedben nem szólnék a barátodnak egyelőre, válaszolgass annak aki az üzenetet írta és próbálj minél több dolgot megtudni.
Velem is előfordult, hogy hasonló figyelmeztetést kaptam de én elkövettem azt a hibát, hogy megmutattam a barátomnak az üzenetet ő pedig kimagyarázta és hittem neki. Nem kellett volna....
2017. jan. 14. 12:06
Egyik barátnőm így tudta meg, hogy megcsalta a barátja. Próbálj meg mindent kideríteni beszélj vele. Semmi képpen ne mutatsd meg a barátodnak úgyis kimagyarázná, te pedig hinnél neki. Miután beszéltél az illetővel próbálj utánna járni, hogy van e valóság alapja és aztán szembesítsd vele.
2017. jan. 14. 12:14
Én inkább itt arra tippelnék, hogy tetszik a partnered ennek egy egyénnek és szét akar titeket ugrasztani. Még, ha bizonyítaná, amit állit, de így...
2017. jan. 14. 12:17
Valamelyikőtök kell valakinek, vagy valaki nagyon irígy, és így akar közétek állni!
Kérj találkozót.. vagy képet, a " dologról " amit tesz a barátod, szerinte.
Addig semmiféleképpen nem venném komolyan.
2017. jan. 14. 12:19
De komolyan előbb hiszel egy arcát sem vállaló ismeretlen üzenetének mint a barátodnak? Ez azért sokat elárul rólad és a kapcsolatotokról.
2017. jan. 14. 12:59
Mit irt pontosan? Akar priviben is megirhatod,segitek.
Ketelu a dolog. De ki lehet deriteni. Bizonyitekot mutat?
N
2017. jan. 14. 13:00
Sehogy nem tudhatod meg, ki írta.
2017. jan. 14. 13:22
Sok esetben ha valakiről mondanak vmit az szerintem jelent valamit elgondolkoznék rajta mit írt és valaszolnék neki !Lehet egy fiuhaverja a pasidnak akinek tettszel vagy nem hagyja nyugodni a lelkiismerete hogy a pàrod miket tesz a hàtadmögött és tud róla és inkàbb szol neked igy ismeretlenül ir neked mert nem akarja a pàrodat elàrulni de őszinte is akar lenni !
2017. jan. 14. 14:20
Legyél óvatos mert messziről jött ember azt mond amit akar sztem higgy a sajàt szemednek ird meg annak az ismeretlennek hogy akkor ha tudja hogy hol és mikor mit csinal a barátod kisérjen el arra a helyre és mutassa meg igy a tiszta ha eltűnik és nem ír akkor csak kavarni akart hogy szétmenjetek a pàroddal !De ne szólj semmit sem a pàrodnak !
2017. jan. 14. 14:24
Kérj bizonyítékot!
Nekem egyszer pont így írt egy csaj, akivel a pasim előttem találkozgatott, de nem jött be neki annyira, hogy kapcsolat legyen, de a csaj csak próbálkozott. Semmi bizonyítékot nem tudott felmutatni, úgyhogy elhajtottam. Csak közénk akart állni.
Velem többször előfordult, hogy házas pasi kezdett ki velem, akart szexet. Én elküldtem a feleségnek a print screent a chatről.
2017. jan. 15. 03:30
Kapcsolódó kérdések: