Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom lehülyézett ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lehülyézett ez így elnézhető vagy jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
eléggé összevesztünk a párommal most délután (elég zaklatott állapotban vagyok mert megjött a havim és ilyenkor nagyon érzékeny vagyok amúgy is de hát még ilyenkor)kértem ,hogy kérjen bocsánatot mert mégis csak a társa vagyok ez tiszteletlenség ne hülyézzen már le erre azt mondta ,hogy dehogy fog nincs miért gondolkozzak el rajta ,hogy nem kell neki bocsánatot kérnie.Én se hülyéztem le szóval szerintem igenis kell.Már így is úgy érzem nem tisztel és számomra ez egy kapcsolat vége
2010. jún. 18. 16:43
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szegény kérdező, itt nem ő a hülye hanem az aki ilyeneket ír neki!

és utcsó: miaz hogy "ne ide, gyere bünbakot keresni?"

ez a lány csak segítséget kért , ami érthető !!!!

Most lehet kicsitt elfogultabb vagyok, mert kb egy órával ezelőtt vesztem össze a párommal én is!

És épp, hopgy elnem hordott mindennek, és közölte, hogy egy 0 vagyok!

Tény, igaza volt a vitát kiváltó dologban, de ez még nem ok a tiszteletlenségre!

az a minimum, hogy egy férfi nem használ trágár zavakat a barátnőjére/feleségére!

Milyen egy primitiv világban élünk már???????

ezt nee

Te meg kérdező, addig hagyd ott amig nem késő!

Hidd el, tapasztalatból mondom! 5 éve lassan egyutt vagyunk, de ez a fajta tisztelet sose volt meg köztünk, de nem tettem ellene ....most peddig van egy 1,5 éves kislányom, és igy ugyan nem tehetek semmit...:(:(

2010. jún. 18. 18:26
 22/23 anonim ***** válasza:
a veszekedés 1 szituáció 2 féle képpen való értékelésből származik. Te azt hiszed neked van igazad ő meg azt hogy neki. Ha kedve lesz bocsánatot kér ha nem hát nem attól hogy valakire azt mondták hogy hülye az nem biztos hogy az is csak abba a pillantaba elege volt belőled.
2010. jún. 18. 20:20
 23/23 anonim ***** válasza:

hat ha szeretd attol meg ezert nem kell elhagyd.

velem rosszabb is volt osszevesztunk egy kis hujeseg felett es le ribancozott es en meg sem hagytam el mert tiszta szivembol szerettem.

ne az eszedre halgass hanem a szivedre.

es figyeld meg h megv elofordul

2010. jún. 21. 11:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!