Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ki az közületek aki tiszta lelkiismerettel állíthatja, hogy soha sem csalta meg a párját, és nem is fogja?
Létezik ilyen? vagy mindnek fontosabb egy jó numera mint a "szerelme"?
Néha irigylem a lezbikusokat :)
Az őszinte érzések nem érdekelnek senkit?
Hahó kislány azért ébredj már fel!!!!!!!!!!!
Milyen őszinte érzésekről is beszélsz?Azokról amikor egy nő kimondottan csak a agzdag pasikra hajt?Vagy arról h azért megy hozzá valakihez mert van lakása meg anyagi stabilitása.Netán amikor egy lánynak tetszik kűlsőre belsőre egy pasi oda meg vissza van tőle de nem jön vele össze mert nem gazdag és inkább összeáll egy 45évessel????
Szóval maradjunk annyiba h ugyanannyi disznó van a nők között is mint a pasik között.
Szerintem ez a korrekt álláspont.
Elég kevés pozitív választ kaptam :)
Igen, belátom, hogy általánosítok úgy, mint az előttem író, de sokkal gyakrabban látok olyat, hogy a lány szerelmes, és a földbe tiporják, mint olyat, hogy csak gazdag pasikkal jön össze...
létezik. csak nagyon ritka.én távkapcsolat ellenére sem léptem félre és nem is lépnék semmilyen körülmények között sem és nem is fogok! ez 100%. önismeretből mondom.tudom magamról hogy hűséges típus vagyok.most 140 km van köztünk és eszem ágában sincs más nővel foglalkozni! 1 általán aki csal az nem is szeret és azt sem érdemes szeretni igazán! ez tény!
Én jó vagyok: mert van miért
Én hű vagyok: mert van kiért
Én szeretek: mert kellemes...
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!