Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ki az közületek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ki az közületek aki tiszta lelkiismerettel állíthatja, hogy soha sem csalta meg a párját, és nem is fogja?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen? vagy mindnek fontosabb egy jó numera mint a "szerelme"?

Néha irigylem a lezbikusokat :)

2010. jún. 18. 16:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
én sem csaltam meg soha, nem is fogom
2010. jún. 18. 16:33
 12/26 anonim ***** válasza:

Azért csaltam meg mert nem éreztem iránta semmit.Nem is tudom talán csak a haveri kör nyomására mentem bele ebbe a kapcsolatba.Még fiatal voltaam(19)és akkor még számított h mit mondanak a haverok.És én letem volna a balf.asz ha nem jövök össze az egyébként nagyon szexi lánnyal aki elég erősen nyomult rám.De rá nem sokkal szakítottam is vele.És soha nem hangzott el a számból felé h szeretem.

De közben elvégeztem egy egyetemet is is a koliba ha tudnád miket láttam.És sajnos ellent kell h mondjak neked.Nem a fiúk voltak a megcsalósabbak.Akár hiszed akár nem a lányok kefélésban kenterbe verték a fiúkat.Volt olyan lány aki éves szinten 40-50 pasit elfogyasztot és egyszerre többet is tartott.Vagyis nem volt olyan lány hanem nagyon sokan voltak olyan lányok.De gondolom te még nagyon gyerek vagy és ezért nem látod tiszán a dolgokat.Mennyi idős vagy?Elárulod?

2010. jún. 18. 16:38
 13/26 anonim ***** válasza:
ezt én is megerősíthetem, hogy az egyetemen a koliban nálunk is a csajok hamarabb keféltek félre mint a fiúk.
2010. jún. 18. 16:40
 14/26 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok, erősen relarív, hogy ez még "nagyon gyerek"-e :)

1 évet húztam eddig le koleszban, és láttam az összes szobatársamat összetört szívvel, hogy megadott mindent a szerelmének, de az megcsalta...

Egyébiránt láttam énis csajokat félred*gni, de sosem komoly kapcsolatban. Amit te írtál, ahogyan megcsaltad, az szemétség, de nem tartom akkora bűnnek, mint mikor tényleg a szerelmét csalja meg valaki, és eddigi tapasztalataim szerint ha azt hiszik nem derül ki, bármelyik pasi belemenne...

és persze kiderül.

2010. jún. 18. 16:42
 15/26 anonim ***** válasza:

Én nem. Most mondanám hogy nem is fogom, de nem tudom milyen leszek 30-40 évesen.

lehetőség szerint, nem akarok senkit se megcsalni, és mivel eléggé konzekvens, önálló akarattal rendelkező egyén vok, lehetséges nem is fogok.

2010. jún. 18. 16:46
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Én pontosan a kollégiumban tanultam meg: Minden nő ku*va!!!
2010. jún. 18. 16:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, gondolom ezzel a mentalitással csalsz meg bűntudat nélkül mindenkit aki bízik benned.
2010. jún. 18. 17:02
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Én még nem csaltam meg a barátnőmet soha de soha, na de a fa.rkam az más...tőle kérdezd. :P
2010. jún. 18. 17:28
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha a csalódottságomból indulok ki, mert eddig a kapcsolataimba mindent beleadtam és csak a megalázást kaptam, így valószínüleg megtenném, de nagyon nagy kísértésnek kellene lennie. Ha egy kis pics@ lenne a barátnöm, aki mindig bulizik, akkor igen, csalnám agyba föbe.
2010. jún. 18. 17:59
 20/26 A kérdező kommentje:

Mind ilyen férgek vagytok mint a 17:28as?

itt írták, hogy pasi csak szexre jó, meg hogy fizessen neked, remélem csak ilyen csajokkal találkoztok, mert látom ez tényleg így van...

az őszinte érzéseket pedig nem értékeli senki...

2010. jún. 18. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!