Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkapsz mindent, csak a szabadságot nem?
Nagyon sokan tartanak "főnyereménynek", mert (engedjétek meg, hogy szerénytelen legyek) szép vagyok, csinos, okos, de kellően hülye mikor kell, állandóan kedveskedem a páromnak, stb, szóval kívülről nézve "álomnő" vagyok. Viszont, tudom milyenek a férfiak, és hiába bízok benne, mindig tudnom kell hol van, és mit csinál. Eddig 2 barátom volt, egyiket sem zavarta különösen, de tudom, hogy fordított szituban én a falra másznék. Okosan csinálom, sosem érezték úgy, hogy ellenőrizve vannak, nem tiltottam soha semmit... és mégis.
Fiúk, ti hogyan vélekedtek erről? Az ilyen burkolt bizalmatlanság, manipuláció, ha egyszer kibukik, szakítóok lehet nektek?
Tudom, hogy nem járhatok így, nem tudom elmagyarázni miért, de cask kíváncsi vagyok úgy általánosságban, hogy egy jó kapcsolatért hajlandóak vagytok-e feláldozni a szabadságot?
Kívülről nézve rendben vagy, ahogy te is írtad. De legtöbbször a belső bizonytalanság, az önbizalomhiány az, ami kiváltja a féltékenységet.
És az önbizalomhiány természetesen lehet "szakítóok".
Hogy aztán feketelistára kerüljek, hogy "na... TŐLE óvakodjatok!" ? :D
Csak viccelek :)
De nemküldök képet, bocsi :)
Sajnos én is ezt látom... hogy nem lehet megbízni egyben sem. Pedig, személyesen rossz tapasztalataim még nem is voltak... de a környezetemben láttam épp eleget :S
Szóval nem önbizalomhiányom van, csak tudom milyenek a férfiak...
Egyébiránt beképzelt sem vagyok, ez egy anonim oldal, és a kérdéshez hozzátartozik, hogy a környezetem ezt gondolja rólam :) A képpel meg elveszne az anonimitás.
Nem "partiarc alfahím" pasim, van, sose volt :)
De férfiból van. Tényleg bocs az általánosításért, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!