Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért dobnak alacsonyabb lányok miatt? Mivel jobb egy 150cm csaj?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 11:08
31/54 anonim válasza:
"Én úgy gondolom,hogy mi akik 170 felett vagyunk szebbek vagyunk és okosabbak,nekem vannak alacsony barátnőim és buták,és még csak nem is szépek" - Hát, te sem vagy egy észlény, ha ezt alapnak gondolod... :-D Lehet, hogy ezért dobnak?
32/54 anonim válasza:
Sok férfinak tetszenek a magas lányok, de biztos vagyok benne, hogy te válogatósabb vagy a magasságot illetően.
Kikéred magadnak, ha egy férfi nálad alacsonyabb nőt választ, mert neki az tetszik, de te lennél az első és leghangosabb aki azt mondaná egy 175 centis férfinak, hogy nem férfias, mert az 180-tól kezdődik.
33/54 anonim válasza:
Lehet lepontozni, attól még bunkóság. Egy magas se zsiráf meg csataló, ez egy adottság, amiről nem tehet, ezt kéne megérteni. Ja, nehéz...
34/54 anonim válasza:
A magasságáról nem tehet, ez tény, de ő kezdte a minősítést, úgyhogy senki nem fogja ezért megsimogatni a fejét, hogy okos kislány.
35/54 anonim válasza:
A többi meg ugyanolyan bunkó stílusban reagált, úgyhogy egy fokkal se jobb. Egyébként nyilván érte egy csalódás a kérdezőt, ilyenkor élesebben fogalmaz az ember, mint amikor minden happy.
36/54 anonim válasza:
Én a magasabb nőket preferálom, egyrészt mert 190 centis férfiként nálam a 155 centis nő olyan mintha egy játékbabával lennék, másrészt pedig egy magasabb nő sokkal nőiesebb, van kiállása, jó az összkép. Lehet lepontozni de ez az igazság. Persze egy 180-as nő se jöjjön össze egy 170-es pasival mert az is röhejes.
37/54 anonim válasza:
Csak te nem veszed eszre h miert hagynak ott...nekunk mar az elso megnyilvanulasod utan leesett.
38/54 anonim válasza:
... és akkor a tudósok rájöttek, hogy a testmagasság és az okosság egyenesen arányos, de aztán megismertek téged, kérdező, és borult az egész elmélet.
39/54 anonim válasza:
Az a baj a "modell" csajokkal hogy "modellek", szépségen kívül semmit nem tudnak nyújtani. Utoljára könyvet a suliban fogtak és egész nap instagramolnak az helyett, hogy képeznék magukat. Olyan aki modell és képzi is magát, olyannal az életben egyszer találkozol. Nem vagy te ez a kategória ne álltasd magad.
40/54 anonim válasza:
"A többi meg ugyanolyan bunkó stílusban reagált" - Hatás, ellenhatás, a fizikában is így működik... ;-) Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!