Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért dobnak alacsonyabb lányok miatt? Mivel jobb egy 150cm csaj?
155cm magas vagyok és alig vagyok durván 38-42kg között,ráadásul a párom vonzonak tart és elég inteligensnek ahhoz,tudjunk megfelelően kommunikálni mert egyébként a párom az okosabb,de van mikor én is tudok igazán hasznosakat mondani ilyenkor csak pillázik,hogy ilyen cuki pici testben,hogy fér bele ilyen okosság. Sokszor láttam extázisba esve szerelmesen rám nézni. Ő a magasabb és azt mondta nekem a kapcsolatunk elején,hogy a férfiaknak a magasabb nők jönnek be. Mégis az enyém és teljesen szerelmes belém. Nem mondom magam hu ,de zseninek,de ahhoz elég okos vagyok,hogy tartsam meg a páromat és az érzéseit írántam és a kapcsolatunkat,hogy segítsem a fejlődésben. Igen a párom az okosabb a magasabb a jóképű,de ő engem választott párjának és szerelmének . Én24N,ő22F
Mindketten hálásak vagyunk egymásért...stb
Te érzed magad okosnak, miközben látatlanban mondod másokra, hogy buták? Gratulálok.... Tudod, szokták mondani, hogy a zsiráfok nem valami okos állatok ;) (ezt most csak rád értem amúgy, a többi magas emberre nem, úgyhogy vedd csak magadra)
Eva Longoria 153cm, szerinted csúnya és kövér? Vanessa Hudgens 155cm, szintén sok pasinak jön be. Még egy pár férfiakat megbolondító alacsony nőt említenék azért: Salma Hayek (156cm), Olsen-ikrek (152 és 155cm), Reese Witherspoon (156cm), Ariana Grande (153cm)
Ennyit rólad kérdező, elég ostoba és vak vagy. Na puszi😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!