Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a gyerekem apját szeretem. Mit tegyek?
"Nem a gyerekem apját szeretem. Mit tegyek?"
Tudod, mit tegyél? Állj a férjed elé, és mondd el neki, hogy átvered egy jó ideje. Utána meg állj az exed elé, és ott se hazudj! Neki azt vázold fel, hogy mennél hozzá, gyerekestől!
Utána meg keress valami munkát, mert két szék között a padlóra kerülve irtó nehéz lesz fenntartanod magad, meg a nemkívánt gyereked, meg a saját háztartást, meg a bölcsit, ovit, étkezést, ruházkodást, stb....
Csak azért érzed az exed az igazinak, mert az a kapcsolat jobb volt, mint a mostani.
De ettől még nem ő "Az igazi", csak akkor jobb volt. Most nem biztos, hogy egyáltalán jó lenne.
Tisztáztad vele, hogy te mit akarsz? Vagy csak titokban találkozgattok a párod mellett? Nem gyanús, hogy neki ez megfelel, és nem erőlteti, hogy szakíts, és költözz hozzá?
A mostani pasid nem akarta a gyereket, nem veled tervez hosszú távon, csak nem mer kidobni gyerekkel az utcára, nehogy megszólják. Inkább kivárja, hogy beleunsz és elmész magadtól. Nincs benned egy csipet büszkeség se, hogy emelt fővel kilépj egy ilyen kapcsolatból?
A gyereket megtartottad, felelősséggel tartozol érte. Azt is vállaltad, hogy egyedül is felneveled.
Én csonkacsaládban nőttem fel, mert a rendes apám nem akart gyereket..
Egészégesebb lelkületű és nagyobb önbecsülésű vagyok, mint a legtöbb ember körülöttem.
Sokkal nagyobb kárt okoz, ha a gyerek egy hideg, veszekedésekkel teli házban nő fel, kényszerből. (Ilyen is volt pár évig, úgyhogy tapasztalatból írom!)
Nagyid nevelt téged?? Vagy hogy a p...tudott szétszedni? Bár akiket egy kedves idős hölgy szét tud szedni. Visszamész hozzá,elfogadja a gyereket akkor is szétszed valaki titeket pár év után?
Sok a reális lehetőség a bukása az exxel?
Honnan tudod ő is újrakezdené veled? Tud rólad de a gyerekről nem?
Ok mostani pároddal szakîtanod kell egyértelmű.
Ezt elku....mint kedves politikusunk mondaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!