Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a gyerekem apját szeretem. Mit tegyek?
Inkább nőjön fel csonka családban minthogy megöljem!
És az elején írtam hogy de, szerettem az apát csak tett arról hogy elhidegüljek tőle! Azt sem írtam hogy soha nem akartam volna gyereket, szerettem volna, de nem tőle, és nem most. Védekezés mellett történt meg.....!!
"Ő volt az igazi, de a nagyi sikeresen szétválasztott minket."
Ha annyira igazi lett volna, akkor a nagyi sem választ szét benneteket.Kár áltatni magad.Ha az exed vagy te olyan nagyon szerelmesek lettetek volna, akkor egyikőtöket sem tudott volna befolyásolni senki sem, hogy szétmenjetek.Kitartottatok volna egymás mellett bármilyen nehéz körülmény ellenére.Ne hazudj magadnak, felesleges.
Egyedül fel tudod nevelni a gyereket? Mert ebből az lesz.
Beszélj az exeddel, hogy te újra akarod vele kezdeni, és vállal-e gyerekkel együtt is. Nagyon gyorsan ki fog derülni, hogy ő mennyire gondolja ezt veled komolyan!
Ne áltasd magad: 99% azért keresi az exet, mert gyorsan, könnyen szexhez jut, nem a nulláról indít.
A gyereked apja meg a gyereked apja, de nem a te párod. Ezt a kapcsolatot addig zárd le, minél előbb, amíg a gyerek érdekében békében el tudtok válni.
Nem lesz jobb az előzővel sem. Egyrészt mert hagytátok magatokat a “nagyi”-nak. Anyósom 12 éve fúr engem, ugyanúgy lepereg a férjemről, mint rólam. Mi tudjuk, hogy a másik a párunk, ebbe nincs bdleszólása senkinek. A másik meg, hogy aki életem szerelme, annak bármit, de tényleg BÁRMIT elmondhatok. Ha kinyírtam a szomszédot és elástam a tyúkól alá, akkor azt is. Ő pedig nem vet meg érte. Egy gyermek ráadásul egy csodálatos dolog, ha őt letagadod, mit csinálsz, ha valami rossz történik? ...
Most sok időd van, túl sok, otthon vagy a picivel, agyalsz és olyat látsz bele az előző kapcsolatodba, ami nagy valószínűséggel sosem volt meg benne. Keress valami hobbit, amit tudsz a baba mellett űzni és nyiss a párod felé. Ha magadért nem, akkor a kisbabádért.
"És az elején írtam hogy de, szerettem az apát csak tett arról hogy elhidegüljek tőle! Azt sem írtam hogy soha nem akartam volna gyereket, szerettem volna, de nem tőle, és nem most. Védekezés mellett történt meg.....!!"
Jah, írtad, hogy szeretted az apját, csak utána azt is írtad, hogy igazi nagy szerelem sosem volt. Akkor mégis mi a francnak kellett teherbe esned és megtartanod a gyereket? Szerencsétlen gyerek szívja meg, hogy van két 15 éves agyi szinten álló szülője. Védekezés mellett estél teherbe? Azért arra kíváncsi lennék, hogyan védekeztetek.
Ha az exed lenne az igazi, akkor nem szakítottatok volna, még a nagyi sem tudott volna titeket szétszedni. Ezzel a dumával csak magadat csapod be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!