Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy megszakítottam vele a kapcsolatot?
Még csak 2-szer találkoztunk. Mielőtt találkoztunk, ő felvetett egy helyet ahova meghív, erre el se vitt oda. Volt olyan hogy mosolyogtam rá, erre azt mondta kiröhögöm. Volt úgy telefonáltunk erre közben a haverjának is beszélt, és röhögött vele. Azt is mondta hogy szeretné tudni mennyire vagyok kiéhezve a szexre, ha már 8 hónapja nem volt senkim.
Ezek után kiadtam az útját, erre azt írta hogy nem érti miért, hisz ő egy nagyon jószívű ember, akit én nem becsültem meg. Ő sírt után hisz ő nagyon szeret engem, de azt is mondta hogy én így soha nem fogok kelleni senkinek.
"így soha nem fogok kelleni senkinek.
" <- Tipikus érzelmi zsarolás. Tipikus pszichopata húzás.
Biztos, hogy fogsz találni normális férfit, de ennél bárki jobb. Még az egyedüllét is ha nem akarod, hogy a sírba kergessenek.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!