Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiatlan lenne az, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiatlan lenne az, amikor a férfi megy el GYES-re, mert a nőnek több a jövedelme?

Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 19:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Svájcban tök természetes.
2018. júl. 6. 12:28
 42/64 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mondtam ne keressen pènzt a nő,de ezzel igazi nők is egyet èrtenek,hogy a fèrfi kell többet keressen több vagyona legyen."

Olyan csajszikák mondták ezt, akik lusták dolgozni a pénzért, inkább a farkad szopkodják, meg a kölykeidet nevelik, csak ne kelljen úgy igaziból dolgozniuk, jó nekik csak zsebpénzért.

"Hisz egy olyan egyszerű fogalom, hogy az egyik fél támaszkodhat a másikra, máris negatívként értelmezik egyesek."

Ő azt írja, hogy egyik fél a másikra támaszkodik, nem azt, hogy a nő a férfira. Egy igazi kapcsolatban aki épp hullámvölgyben van, az támaszkodik a másikra, legyen az férfi vagy nő.

2018. júl. 6. 13:09
 43/64 anonim ***** válasza:
80%

35%os te annyira ostoba vagy. Szerinted a 20 éves csajoknak honnan van saját autójuk meg külön lakásuk? 20!!!!! évesen. Mondjuj kapták szülőktöl vags pasitól. Ettől vagy te elájulva? Igen ahol meg nincsennek gazdag szülők ott nem kap a gyerek.

Örülök h ezt a szádba kell rágni zsenike.

2018. júl. 6. 16:47
 44/64 anonim ***** válasza:
3%

43-as ülj le egyes,pont nem azokra gondoltam,hanem aki megdolgozik érte én ilyeneket ismerek bocs.De minimum külön laknak,tudom tudom mindenki szopik b_szik lapozzunk.

Kifogás neked is megy látom.

Csak azt mondom,hogy pasikba egyre jobban ezt látom,hogy század magával lakik egy lakásban szopbát bérelve 35-n túl.

Ez akkor is szánalmas.

2018. júl. 6. 16:51
 45/64 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy más mit csinál, az az ő dolga, számomra férfiatlan lenne és természetellenes. A férfi a családfő, családfenntartó, én teremtem meg az otthon melegét. Egy gyereknek pedig elsősorban az édesanyjára van szüksége az első 3 évben. Egy férfi nem tud szoptatni, példának okáért. Én ebben hiszek, így is élem az életem. 26/N
2018. júl. 6. 20:21
 46/64 anonim ***** válasza:
77%
Akkor ezt mondjátok el azoknak az országoknak, ahol nem jár pont a magyar 3 év. Ők is megoldják a szoptatást.
2018. júl. 6. 20:38
 47/64 anonim ***** válasza:

35%-os te kinek pofázol? Kifogás mi? Nő vagyok és jól kereső történetesen,de nem is 20 évesen lett olyan fizetésem amivel telt volna saját kocsira meg saját ingatlanra.

Gondolkozzál már ha van mivel.

Szánaslmas meg leginkább te vagy aki nem lát a szemétől. El vagy ájulva a fűvel fával pénzért bszó kurwáidtól elájulsz hogy ők mennyire sokra néznek téged és nem veszed észre hogy a pénzedért vannak oda nem érted.

Persze aki tisztességes úton lépcsőről lépcsőre jut előre és 20 évesen nem telik saját kecóra meg saját kocsira az meg biztos hülye.

Annyi eszed van amennyi látszik.

2018. júl. 6. 20:57
 48/64 anonim ***** válasza:

Amúgy 35%-os ez a pénz téma azoknak a nőknek fontos ilyan szinten amit te itt előadsz akik maguknak egy darab nadrágot nem tudnának venni soha mert hülyék mint a föld.

Nyomják itt a jajjjj én teremtem meg az otthon melegét mint a 67%-os kis ostobenkó is, és próbáljátok magatoknak megideogizálni hogy ez így van jól.

Persze mert neked a pénzed nélkül nem jutna nő, mert kilométerkeről látszik rajtad hogy hülye vagy,

az adott nő meg olyan életképtelen hogy kell aki eltartsa.

Másoknál meg nem téma épp ki keres többet mert nem ez a fokmérő.

Azzal az erővel menj ki az útszélére és vegyél nőt, ugyan az a kategória.

2018. júl. 6. 21:07
 49/64 anonim ***** válasza:
0%
67%-os kis ostobenkó vagyok, elfelejtettem odabiggyeszteni, hogy feminista nőtársaim hagyják figyelmen kívül a kommentemet, hiszen szerintük egy nő csak elnyomott szerencsétlen lehet, ha szereti a klasszikus női szerepet, köszi :D Olyan vicces, hogy mindig az egyenlő bánásmódért harcolnak a feminista nők, de ha esetleg egy nőtársa máshogy akar élni, mint ahogy ők előírják egy mai nőnek, akkor rögtön nincs ez érvényben. :)
2018. júl. 6. 21:19
 50/64 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell senkinek egyetértenie a másikkal, de azért ferfiatlannak nevezni valakit azért, mert a tulajdon gyerekével foglalkozik, több mint szánalmas... Ha valaki azt mondana a ferjemre milyen ferfiatlan, mert otthon van a gyerekkel, csípőből elküldeném a fenebe. Nem attól lesz valaki férfi, mert dolgozik és nem is attól lesz ferfiatlan, mert meltoztat a gyerekével lenni. Ő is ugyanolyan szülője a gyereknek, mint az anyja. Egy férfi is képes gyereket nevelni és főzni, takarítani, ahogy egy nő is képes dolgozni és eltartani a családját. Egy normális kapcsolatban a két fél egyenlő és nincs olyan, hogy a férfi a “család fenntartó”. Mintha a nő képtelen lenne ugyanerre, ezért van annyi selejt kapcsolat, ahol a férfit körbe kell ugrálni és még csak egy szalmaszálat se óhajt keresztbe, mert a nő is úgy tekint magára, hogy ő “csak” nő, az a feladata hogy gyereket neveljen és háztartást vezessen. Ez a 3 évig meg otthon “kell” maradni a gyerekkel beidegződés pedig kész vicc. Érdekes külföldön nem dekkolnak évekig otthon a nők, sokan a gyerek fel éves korakor már mennek vissza dolgozni, érdekes módon még sem halnak se ehen, se szomjan azok a gyerekek se. Ja és nem csak anyatejjel lehet etetni egy gyereket, nem kötelező szoptatni (nem is tud mindenki) tapszerrel is épp ugyanúgy felnő az a hyerek, de hát van aki mindig csak a kifogást keresse, hogy valamivel megmagyarázhassa miért is a nőnek kötelező otthon maradni.. És akkor ugyanezek nők jönnek sokszor ide IS sírni, hogy a férjük tojik a gyerekre, nem segít semmiben, befekszik a kanapera és szarik bele mindenbe. És sajnos de van olyan férfi, aki ezt így a világ legtermészetesebb dolgának tekinti és a gyerekcsinalas kimerül náluk abban az 5 percben, ami alatt megcsinálták, minden többit oldjon meg a nő. Én úgy gondolom, ha már mi nők szendvedjuk nagy hassal végig azt a 9 hónapot és mi szuljuk meg iszonyat fájdalom közepette, akkor igen is vegye ki a férfi is a részét azzal, hogy pl otthon marad és neveli a gyereket.
2018. júl. 6. 21:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!