Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan lenne az, amikor a férfi megy el GYES-re, mert a nőnek több a jövedelme?
"Kongóban az aka pigmeusok apukái nagyon aktívan részt vesznek gyermekeik nevelésében. Ugyanúgy hordozzák, etetik, ölelgetik őket, mint az anyukák, sőt, ha az anyának éppen más dolga van, az apák is mellre teszik a csecsemőket (természetesen ők csak megnyugtatás céljából). Az aka apák több időt töltenek gyermekeikkel, mint bármely más kultúrában, meg is választották őket a “legjobb apáknak” a világon."
Vicces, hogy még egy fűszoknyás, vadászó-gyűjtögető nép is előrébb van agyilag,mint a magyarok egy része.
31 éves cicuka, de csak lusta lennél a gyerekedhez. Ennyiről van szó. Minden kis hisztis kukinak hiányzik, hogy kiszolgálják.
Neked meg fáj, hogy a nők külön, egyedül élnek, mintha csak kiegészítők meg dadák lehetnének... te tényleg csak a getzi miatt vagy hím.
Kimondta lusta vagyok utolso kettő szerencsètlen.
Kèpzeld munka elvègzèse utàn segítenèk a gyerek nevelèsèben.
Csak veletek ellentètben ràm a nő tàmaszkodhat nyugodtan nevelheti a gyereket èn a pènzt megkeresem,aztàn hazamegyek nevelem a gyereket kapna tőlem Igazi fèrfikèpet ami a magyarok 85%-ból hiànyzik.
Tehàt nem tv elè hoppannèk sörrel.
Na most mi lesz.
De a kèrdèsemre nem kaptam vàlaszt.
Tehàt akkor mièrt fèrfi a fèrfi?
Vàlaszt várom szèpen èrvekkel alàtàmsztva.
Borzalom komolyan,jah ès nem csak èn làtom minden màs sikeres igazi fèrfi ismerősöm ugyanígy làtja akik valamit letettek az asztalra màr ès kemènyen dolgoznak,a gyereket szèpen nevelik igazi belevaló felnőtt lesz belőle,apuka teszi fèlre a pènzt egyetemère meg a tanulmànyokra szèpen mindem a helyèn,anyuka ha akar dolgozik ha nem akar akkor gyermeket nevel,persze apuka is,csak anya marad otthon a gyermekkel.
Akkor őket is szídjàtok jó,több cèget vezetnek sikeres emberek.
Nincs ilyen, hogy mitől férfi a férfi, ez nem a kiskegyed vagy a cosmo, hogy a listán mindennek meg kell felelni, és akkor vagy nő vagy férfi.
Ha neked a gyerekével otthon maradó férfiról az jut eszedbe, hogy dildóval bsszák seggbe, ott emberi szinten olyan elcsesződés van a fejedben, hogy az beteges.
Te valami hatalmi harcot látsz a kapcsolatokban, pláne, hogy ilyen megalázóan beszélsz a passzív szerepről a szexben. Nem akarsz a saját olvasatodban "nőként" viselkedni, mert megalázónak tartod a női szerepet.
Szerinted nőnek lenni egyenlő azzal, hogy nincs saját tulajdonod, és valami faszikát ugrálsz körbe?
Te mit szívtal 35%-os?:D
Komolyan eszem megáll. Szóval rad támaszkodhatna a nő? Ohh milyen kedves vagy, hát egy hasonló “a nőnek a gyerek mellett a helye” típusú pasira akarna a hóhér támaszkodni. Szánalmas ez a vonal, amit itt képviseltetni akarsz, hogy a férfi az egyedüli pénzkereső a családban, a nőt egy totálisan életképtelen, gyenge kis léleknek állítod be, akinek szüksége van arra, hogy a férfi dolgozzon és ő tamaszkodhasson ra, mert hisz ő “csak” egy nő, ő nem tud pénzt keresni és ellátni a családját. Mondok neked egy újdonságot, ugyanúgy a nők is dolgoznak és egy normális felnőtt nő NEM szorul kizárólagos csak a férfi pénzére, mert ő maga is képes azt megkeresni és ellátni magát!
Miért szerinted csak és kizárólag attól férfi a férfi, hogy dolgozik...? Huhh b*aszki, az igen. Milyen érveket soroljunk neked, mikor te magad sem tudsz egyetlen egy darab épkézláb érvet sem felsorolni az általad imádott és előbbiekben vázolt szitu hitelességére? Csak annyit bírsz megállás nélkül fújni, hogy a férfi keresi a pénzt és ra támaszkodhatnak és ő félreteszi a pénz és a nőket meg életképtelen szerencsétleneknek állítod be, akik csak a gyerekneveléshez értenek. Számodra attól férfi a férfi, hogy dolgozik és attól nő a nő hogy gyereket nevel. Ez igen, épp csak pár évtizeddel vagy gondolkodásban elmaradva, nő és férfi egyenlő felek, mindkettő képes pénzt keresni és ugyanúgy a férfi sem hal bele, ha ő közös gyerekükkel.
Attól férfi a férfi, hogy KÉPES túllépni ezen az idiota berögződesen, miszerint a nő feladata és kötelessége gyereket nevelni és otthon maradni és nem érzi magát ferfiatlan kislánynak, amiért otthon marad a gyerekével, aki ugyanúgy az övé is!
Férfikènt megalàzó a női szerep.
A fèrfi fèrfi,a nő az nő.
Ez egy hasonlat amit ìrtam.
Mièrt a fèrfi a csalàdfő a kapcsolatban meg hàzassàgban?
Mièrt így mondjàk URAM?
Nem tartom megalàzónak,csak azt,hogy a fèrfi aki a túlèlèsi èrtèkeket adja,a nők meg a szaporodàsit.
De engem nem zavar ha a nő akar karriert sőt tàmogatom de akkor èn legyek a csalàd fentartó,nekem kell legyen több vagyonom.
Sok nővel volt dolgom direkt ezekről is beszèlgettem velük,mind azt momdta,hogy sajnos az èn nèzetem a ritka a sok frusztràlt kisfiú leragadt lustàk,nem akarnak elèrni semmit.
Plusz nem lehet több vagyonuk mint a fèrfinek.
Akkor ők is hülyèk,igaz?
Pont ezt làtom ma màr sok fiatal csaj sokkal cèltudatosabb,sokkal jobban èpítenek karriert mert a fèrfiak elvannak a langyosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!