Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiatlan lenne az, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiatlan lenne az, amikor a férfi megy el GYES-re, mert a nőnek több a jövedelme?

Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 19:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
81%
Ja értem, tehát aki nem marad otthon a gyerekével 3 évet az már csak szar anya lehet ugye??! Nevetséges. Tipikus berögződes az emberekben, hogy a nőnek KELL otthon maradnia. Szerintem marhára nem rád tartozik, hogy miért akarok gyereket vagy miért nem, de én tudom magamról, hogy nem bírnék otthon ülni évekig, ez van. Most ezért nem kéne szulnom, mert szörnyű módon a ferjem, a közös gyerekunk APJA maradna otthon a gyerekkel...? Ez aztán a logika. :D Ismeretlenül, nulla infoval, a monitor mögül osztani az észt, na az aztán mindenkinek megy, de ha valaki kicsit is másképp merészel gondolkodni és másképp meri élni az eletet, mint ahogy azt szerinte “kell”, akkor az már csak szar ember lehet. Mondjuk nem különösebben érdekel, ki mit gondol rólunk, nem bébiszitterrel marad otthon a gyerek, hanem az apjával, aki szinten szülője annak a gyereknek! Óriási különbség.
2018. júl. 5. 20:55
 12/64 anonim válasza:
31%
ma 20:35. Hű neked nem szabadna gyereket vállalni ha ilyen teherként éled meg. Egyébként ismerek olyan nőt konkrétan a munkatársam aki visszajött melózni a férje otthon maradt mert az asszony keresett jobban. Először furcsa volt. De végül is az ő döntésük ha nekik így jó akkor legyen így.
2018. júl. 5. 20:58
 13/64 anonim ***** válasza:
88%
Már miért lenne ferfiatlan??? Nem is értem komolyan, talán nem az ő gyereke is? Csak a nőé az a gyerek vagy mi a franc? Nálunk is a férjem maradt itthon a lanyunkkal, az eg világon semmi probléma nem volt ezzel. Csak egyesek nem tudnak kilépni az évtizedekkel ezelőtti világ képből, miszerint a nő módon-főzzön-takarítson és nevelje a gyereket, mert hogy az a “dolga”. Feneket, a férfinek se esik le a gyűrű az ujjáról, ha megfőz és/vagy kitakarít és neveli a gyereket.
2018. júl. 5. 20:59
 14/64 anonim ***** válasza:
80%
Szóval, aki a munkát választja a gyereke “helyett” az micsoda anyagias, munkamániás hülye pitsa, de ha a férfi választja a gyereke helyett a munkát, az a világ legtermészetesebb dolga??! Érdekes kettős mérce ismételten, miért is nem lepődök meg. A férfi megteheti ugyebár, hogy ő dolgozni menjen a gyerkeneveles helyett, hisz ő férfi, a nőnek meg eszébe se merjen jutni, mert micsoda szarkupac az ilyen. Viccesek vagytok..
2018. júl. 5. 21:02
 15/64 anonim ***** válasza:
14%

A sok karrierista nőnek üzenem, hogy majd ne csodálkozzanak azon, ha a gyerekük nem akar velük majd semmit se megosztani, nem lesz jó szülő-gyerek kapcsolat, és a gyerek majd inkább menekülni fog otthonról, mert érzi, hogy nem ő az első, hanem a munka, a karrier.

Egy gyerek felnevelése KÖZÖS feladat. Nemcsak az, hogy lepasszoljuk az apának, mert az ő gyereke is. És ti? Ti is ugyanúgy kiveszitek a részeteket a nevelésből?

Egy lánygyermeknek meg inkább az anyjára van szüksége, semmint az apjára. Nem az apja fogja bevezetni a női szerepekbe, menstruáció elmagyarázásba..stb.

Nyitott szemmel járok és látom a mai tizenéveseket. A telefon mögül szinte ki se látszanak, erkölcsöt, tiszteletet nem ismernek. Nyilván ez a szülői nevelés hiánya.

Ajánlom minden karrierista nő figyelmébe ezeket:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1433&v=U55IkxBGaQM

[link]

[link]

2018. júl. 5. 21:07
 16/64 anonim ***** válasza:
27%

Ha már dobálózol azzal, hogy egyesek csak az egyik végletet ismerik, akkor te mit csinálsz? Te is csak az egyik végletet szajkózod!

Ki írta azt, hogy a férfi ne neveljen gyereket?

Egy gyereknevelés KÖZÖS feladat!

2018. júl. 5. 21:09
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy Magyarországon ez még nem elfogadott, attól még logikus döntés lenne.

Nem minden a pénz, de valamiből élni kell akkor is, ha kisbaba van a háznál, sőt. Ilyenkor kell a legtöbb ruhát, cipőt venni, mert hamar kinövi, de szerintem ilyenkor még nem éri meg márkás ruhára beruházni, mert ebben a korban ne azon aggódjon már, hogy fú, elszakad és egy vagyon volt.

2018. júl. 5. 21:12
 18/64 anonim ***** válasza:
88%

Jajj hagyjuk már ezeket a szar mellédumálásokat, hogy nem lesz jó szülő-gyerek kapcsolat. Ja és ha apuka megy vissza dolgozni és anyuka marad a gyerekkel, akkor hirtelen nem probléma az a most marha fontosnak emlegetett bizonyos szülő-gyerek kapcsolat???

És amikor anyuka marad otthon a gyerekkel, akkor hol van a KÖZÖS nevelés elve?! Érdekes senkit nem látok a segget a földhoz csapkodva toporzekolni, hogy de hát a gyereknevelés közös feladat olyankor, amikor apuka dolgozik és nem ő van otthon a gyerekkel....

Én pontosan tudom miről beszélek, én mentem vissza dolgozni Ja és itt emelnem ki, hogy rendkívül nagy együgyűsegre vall azt feltételezni, hogy csak azért fordulhat elő, hogy a nő megy vissza dolgozni, mert munkamániás. Mindent meg lehet fordítani, apuci nem munkamániás, ha ő megy vissza dolgozni? Ő nála nem fenyeget annak a veszélye, hogy nem lesz jó a kapcsolata a gyerekkel? Nem csak egyoldalúan kell rahordani a másikra mindent. Tehát visszatérve, nálunk a férjem maradt a fiunkkal otthon és csodák csodájára, tökéletes a kapcsolatunk mindkettőnknek a fiúnkkal, soha semmiben nem szenvedett hiányt és egy percig nem érezte azt, hogy számomra nem volt fontos, amiért nem én maradtam vele otthon. Munka után én is ugyanúgy kivettem a részem a nevelésben és háztartásban, ahogy hetvegen is. Ja és teljesen normális ember lett belőle..

De az itt okoskodóknak inkább javaslom olvassanak szét kicsit a Családi kapcsolatok, esetleg a gyerekvallalas témakörben, mennyi otthon maradt anyuka panaszkodik, hogy a férje, csak azért mert ő a férfi, mennyire telibe szarja őket a gyerekkel egyutt, hazamennek és beülnek a kanapé elé meccset nézni és még ők kérik ki maguknak, ha anyuka rajuk szól h kicsit vegyék át a gyerekuket és esetleg ők is foglalkozhatnanak vele. De nyilván, ilyenkor nem közös az a bizonyos nevelés, az csak az anyakra vonatkozik.

2018. júl. 5. 21:17
 19/64 anonim ***** válasza:
100%
Ti vagytok azok, akik foggal-körömmel harcoltok azért, hogy igen is a nő feladata otthon maradni a gyerekkel és ti fikazzatok és kritizáljatok azokat a nőket, akik még sem így tesznek. Az ilyen nő szar anya, munkamániás karrierista hülye tyúk, bezzeg a másik oldalt, a férfiakat, elfelejtetik hasonló jelzőkkel illetni, amiért nem ő marad otthon a gyerekkel, hanem visszamegy dolgozni. Sőt ő egyenesen hős, a nőnek meg eszébe se merjen jutni ilyesmi, mert akkor már le van hordva. És érdekes ezt “A gyereknevelés közös feladat” igét akkor elfelejtitek terjeszteni, mikor arról van szó, hogy a nő maradjon otthon a gyerekkel....De ha szóba kerül, hogy a férfi maradjon otthon, akkor máris dobalozik minden nagy férfi a “De hát a gyerekvállalás közös feladat” kis monologgal. Szánalmas, hogy nem veszitek észre az ellentétet a mondokatokban. Én nem szólom meg egyik oldalt se, nekem mindegy kimarad otthon a gyerekével, ettől nem lesz a szememben kevésbé nőies/férfias, ti viszont csak azt az opciót vagytok képesek figyelembe venni, miszerint a nő maradjon otthon, ellenében eljő a világ vége.
2018. júl. 5. 21:24
 20/64 anonim ***** válasza:
35%

Istenem,az,hogy egy nő karrierista az sajnos a fèrfitàrsaim hibàja is.

Mert manapsàg mondom azt làtom 20-n èves csajok külön laknak,sajàt kocsi,karriert èpítenek.

Ezzel szemben a mai palik 30-n túl otthon laknak vagy max szobàt bèrelnek se kocsi,se karrier.

Csak a TV meg a sör.

Nem kellene magatokba szàllni.

Kèrdezem èn ha mitől fèrfi a fèrfi?

Nem csak attól,hogy f_szom van ès kijön belőle a g_ci.

Hanem szerintetek mitől?

Mi az ősfèrfi.

Mert szerintem nàlunk a túlèlèsi èrtèl,tehàt erőforràsokkal rendelkezünk,cèljaink vannak.

A nő tàmaszkodhat rànk,ha szül akkor igenis ő meveli a gyereket mi meg megyünk az erőforràsokat előàllitani ergó dolgozni.

Ez ösztön szint emberek.

Mindig is ez volt,pontosan az alfahím ezèrt volt alfahím mert ment mamutot ölni meg leszedte a mèhkast,tehàt èrtèket adott a törzsnek,a bètàk voltak azok akik sajnos kiteszik a mai magyar palik 85%-àt sajnos.

Bèta soha nem szexelt az alfa vitte a nőt.

Ezen el kellene gondolkodni.

Olvassatok könyveket növesszetek tököt.

31F

2018. júl. 5. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!