Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan lenne az, amikor a férfi megy el GYES-re, mert a nőnek több a jövedelme?
A sok karrierista nőnek üzenem, hogy majd ne csodálkozzanak azon, ha a gyerekük nem akar velük majd semmit se megosztani, nem lesz jó szülő-gyerek kapcsolat, és a gyerek majd inkább menekülni fog otthonról, mert érzi, hogy nem ő az első, hanem a munka, a karrier.
Egy gyerek felnevelése KÖZÖS feladat. Nemcsak az, hogy lepasszoljuk az apának, mert az ő gyereke is. És ti? Ti is ugyanúgy kiveszitek a részeteket a nevelésből?
Egy lánygyermeknek meg inkább az anyjára van szüksége, semmint az apjára. Nem az apja fogja bevezetni a női szerepekbe, menstruáció elmagyarázásba..stb.
Nyitott szemmel járok és látom a mai tizenéveseket. A telefon mögül szinte ki se látszanak, erkölcsöt, tiszteletet nem ismernek. Nyilván ez a szülői nevelés hiánya.
Ajánlom minden karrierista nő figyelmébe ezeket:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1433&v=U55IkxBGaQM
Ha már dobálózol azzal, hogy egyesek csak az egyik végletet ismerik, akkor te mit csinálsz? Te is csak az egyik végletet szajkózod!
Ki írta azt, hogy a férfi ne neveljen gyereket?
Egy gyereknevelés KÖZÖS feladat!
Attól még, hogy Magyarországon ez még nem elfogadott, attól még logikus döntés lenne.
Nem minden a pénz, de valamiből élni kell akkor is, ha kisbaba van a háznál, sőt. Ilyenkor kell a legtöbb ruhát, cipőt venni, mert hamar kinövi, de szerintem ilyenkor még nem éri meg márkás ruhára beruházni, mert ebben a korban ne azon aggódjon már, hogy fú, elszakad és egy vagyon volt.
Jajj hagyjuk már ezeket a szar mellédumálásokat, hogy nem lesz jó szülő-gyerek kapcsolat. Ja és ha apuka megy vissza dolgozni és anyuka marad a gyerekkel, akkor hirtelen nem probléma az a most marha fontosnak emlegetett bizonyos szülő-gyerek kapcsolat???
És amikor anyuka marad otthon a gyerekkel, akkor hol van a KÖZÖS nevelés elve?! Érdekes senkit nem látok a segget a földhoz csapkodva toporzekolni, hogy de hát a gyereknevelés közös feladat olyankor, amikor apuka dolgozik és nem ő van otthon a gyerekkel....
Én pontosan tudom miről beszélek, én mentem vissza dolgozni Ja és itt emelnem ki, hogy rendkívül nagy együgyűsegre vall azt feltételezni, hogy csak azért fordulhat elő, hogy a nő megy vissza dolgozni, mert munkamániás. Mindent meg lehet fordítani, apuci nem munkamániás, ha ő megy vissza dolgozni? Ő nála nem fenyeget annak a veszélye, hogy nem lesz jó a kapcsolata a gyerekkel? Nem csak egyoldalúan kell rahordani a másikra mindent. Tehát visszatérve, nálunk a férjem maradt a fiunkkal otthon és csodák csodájára, tökéletes a kapcsolatunk mindkettőnknek a fiúnkkal, soha semmiben nem szenvedett hiányt és egy percig nem érezte azt, hogy számomra nem volt fontos, amiért nem én maradtam vele otthon. Munka után én is ugyanúgy kivettem a részem a nevelésben és háztartásban, ahogy hetvegen is. Ja és teljesen normális ember lett belőle..
De az itt okoskodóknak inkább javaslom olvassanak szét kicsit a Családi kapcsolatok, esetleg a gyerekvallalas témakörben, mennyi otthon maradt anyuka panaszkodik, hogy a férje, csak azért mert ő a férfi, mennyire telibe szarja őket a gyerekkel egyutt, hazamennek és beülnek a kanapé elé meccset nézni és még ők kérik ki maguknak, ha anyuka rajuk szól h kicsit vegyék át a gyerekuket és esetleg ők is foglalkozhatnanak vele. De nyilván, ilyenkor nem közös az a bizonyos nevelés, az csak az anyakra vonatkozik.
Istenem,az,hogy egy nő karrierista az sajnos a fèrfitàrsaim hibàja is.
Mert manapsàg mondom azt làtom 20-n èves csajok külön laknak,sajàt kocsi,karriert èpítenek.
Ezzel szemben a mai palik 30-n túl otthon laknak vagy max szobàt bèrelnek se kocsi,se karrier.
Csak a TV meg a sör.
Nem kellene magatokba szàllni.
Kèrdezem èn ha mitől fèrfi a fèrfi?
Nem csak attól,hogy f_szom van ès kijön belőle a g_ci.
Hanem szerintetek mitől?
Mi az ősfèrfi.
Mert szerintem nàlunk a túlèlèsi èrtèl,tehàt erőforràsokkal rendelkezünk,cèljaink vannak.
A nő tàmaszkodhat rànk,ha szül akkor igenis ő meveli a gyereket mi meg megyünk az erőforràsokat előàllitani ergó dolgozni.
Ez ösztön szint emberek.
Mindig is ez volt,pontosan az alfahím ezèrt volt alfahím mert ment mamutot ölni meg leszedte a mèhkast,tehàt èrtèket adott a törzsnek,a bètàk voltak azok akik sajnos kiteszik a mai magyar palik 85%-àt sajnos.
Bèta soha nem szexelt az alfa vitte a nőt.
Ezen el kellene gondolkodni.
Olvassatok könyveket növesszetek tököt.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!