Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek és párotoknak milyen biztonsági zár van a telefonotokon?
Férjemnek először nem volt semmi.... aztán lett a kódos huzogatós ,majd vett új telefont ,és azonnal tette rá az ujjlenyomatosat!
Nem szóltam semmit rá neki,de elgondolkodtatott magamban ,hogy nekem ez titkolózásnak tűnik egy az egyben,hisz mindig nála van a telefon,amikor csak megy valamerre,akkor meg minek rá ez??
Valahogy arra tudok csak gondolni,nekem nincs titkom,nyugodtan kint merem mellette hagyni a telefont.... Nálatok van ilyen?
Ez normális szerintetek ?
Nekem vizsgaidőszakban semmi, hogy könnyen hozzá lehessen férni a puskákhoz, amúgy meg ujjlenyomatos. lol
A páromnak tudtommal nincs rajta, de ennyire még nem fogdostam soha a mobilját. Az enyémen sem a párom miatt van, hanem mert sokat mászkálok és jobb, ha ez védi, másrészt van egy vagon idióta haverom és nem akarom, hogy a kezükbe kerüljön védtelenül a mobil, különben egy hétig takaríthatom a közösségi médiás felületeken az "aktivitásom".
Az a nem normális szerintem, ha valaki emiatt besértődik. Mindenemen van jelszó és ha a párom kérné, megadnám neki, lépjen be, nézzen körül, keresse meg azt, amire elvileg féltékenynek kellene lennie... Utána viszont lehet, hogy lenne egy beszélgetésünk arról, hogy a köztünk lévő bizalmi szintből adódóan van-e értelme a kapcsolatot tovább folytatni. Nem szívesen maradnék olyan emberrel, aki nem hiszi el nekem, hogy őt szeretem és teljesen monogám vagyok.
22N
Nekem húzogatós van,meg a viberen kód;)
Elég az ha én látom:)
Ujjlenyomat, főleg egyetemi csoporttársak miatt (szeretnek beletúrni más telefonjába) + ha elhagynám... Neki feloldó minta, hasonló okokból.
Én gyűlölöm, ha bárki matat a telefonomban. Nincs benne semmi titkos, de valahogy az a privát szférám... A jegyzetekbe beleírom, illetve a képek között ott van lerajzolva vagy lefotózva minden random ötletem, már az önmagában olyan, mintha valaki a fejemben turkálna, brr.
Én is utálom más telefonját használni, úgy érzem belemászok az ő privát szférájába.
Szóval nem szoktuk egymás telefonját piszkálni, max ha egyikünk zuhanyzik és csörög a telefonja, akkor kikiabálunk a másiknak hogy vegye fel ha ismerős, meg néha ha egy konkrét képet mutatunk a másiknak, akkor egyszerűbb a kezébe nyomni hogy jobban lássa, de ennyi.
Bízunk egymásban, de egyébként még ha nem is bíznánk, akkor is azt gondolom, hogy ha nagyon akarna akkor meg tudna csalni úgy is, hogy óránként átnyálazom a telefonját, szóval ez lenne az utolsó dolog amin stresszelnék.
Ujjlenyomatos mindkettőnké.
Az övén bele van táplálva az enyém, az én telómon még nincs az övé, szerintem nem is lehet, de tudja a kódomat.
Szoktuk egymásét használni, ha úgy adódik, nincs mit titkolni.
Mindkettőnknek buta telefon, csak PIN kód a bekapcsolásnál. Ha be van kapcsolva, bárki bármit csinálhat vele. (Párom akkor sem titkosította le, amikor szeretője volt. Én meg bíztam benne, ezért nem turkáltam benne. Ha turkáltam volna, hamarabb lebuknak.)
De egy okostelefonnál nem tartanám bizalmatlanságnak a jelszavas, ujjlenyomatos, stb. védelmet. Ez nem azért van, hogy az ember a párja elöl rejtegessen valamit. De ha esetleg elhagyod, nem hiányzik az, hogy a megtalálóhoz kerüljön minden bizalmas információ, jelszavak: facebook, gmail, esetleg céges hozzáférések, fényképek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!