Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek és párotoknak milyen biztonsági zár van a telefonotokon?
Férjemnek először nem volt semmi.... aztán lett a kódos huzogatós ,majd vett új telefont ,és azonnal tette rá az ujjlenyomatosat!
Nem szóltam semmit rá neki,de elgondolkodtatott magamban ,hogy nekem ez titkolózásnak tűnik egy az egyben,hisz mindig nála van a telefon,amikor csak megy valamerre,akkor meg minek rá ez??
Valahogy arra tudok csak gondolni,nekem nincs titkom,nyugodtan kint merem mellette hagyni a telefont.... Nálatok van ilyen?
Ez normális szerintetek ?
Nekem is és neki is simítós, de nem turkálunk egymáséiban. Ha valamiért egyikőnké lemerül, akkor kitesszük az asztalra, használhatja a másik is.
Nincsenek titkaink :)
29n 35ffi
Nincs kód mert nincs titkunk .
Az exemnek volt kod, volt is mit titkolnia :-D
Nekem húzogatós van, de a párom tudja.
Neki kódos, amit én ""nem"" tudok- nem azért mert titkolózna, ha ( térképet, menetrendet) valamit nézek rajta, megmondja a kódot, de mindig elfelejtem :D
Nekunk is ujlenyomat van,
Nekunk is adatok,utalasok,sok sok masnak konnyen elerheto dolog lenne rajta igy biztonsagosabb...
7eve egyutt 1 eve hazasok,mindkettonk ujlenyomata megvan a masik telefonjan.
Sot!!rengeteg oldalon regisztraltunk
emailek ebay amazon stb...
ezeknek van egy titkos fuzete ami jol elvan dugva🙂
minden belepes es jelszo benne van
nem titkolunk semmit
epp most is a ferjem telefonjarok irok
az enyem töltön van es lusta vagyok elmenni erte😀
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!