Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek és párotoknak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek és párotoknak milyen biztonsági zár van a telefonotokon?

Figyelt kérdés

Férjemnek először nem volt semmi.... aztán lett a kódos huzogatós ,majd vett új telefont ,és azonnal tette rá az ujjlenyomatosat!

Nem szóltam semmit rá neki,de elgondolkodtatott magamban ,hogy nekem ez titkolózásnak tűnik egy az egyben,hisz mindig nála van a telefon,amikor csak megy valamerre,akkor meg minek rá ez??

Valahogy arra tudok csak gondolni,nekem nincs titkom,nyugodtan kint merem mellette hagyni a telefont.... Nálatok van ilyen?

Ez normális szerintetek ?

2018. júl. 5. 16:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is és neki is simítós, de nem turkálunk egymáséiban. Ha valamiért egyikőnké lemerül, akkor kitesszük az asztalra, használhatja a másik is.

Nincsenek titkaink :)

29n 35ffi

2018. júl. 5. 16:43
 12/28 anonim ***** válasza:
70%
Az enyémen zár van, mégpedig jelszavas. Melóhelyem miatt tettem rá,volt egy kolléganőm aki szeretettel nézegette más mobilját. Így lezártam,de párom tudja...neki húzogatós zárja van amikor mintát kell rajzolni. Mutatta párszor de nem tudom kinyitni,de nem is akarom..
2018. júl. 5. 16:51
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van rajta, pedig az időm nagy részét egyedül töltöm. Sőt, még a gépemen is van, pedig csak és kizárólag én használom.
2018. júl. 5. 16:57
 14/28 anonim ***** válasza:
55%
Mindkettőnknek ujjlenyomat, mindkettőnknek benne van a másiké.
2018. júl. 5. 17:11
 15/28 anonim ***** válasza:
45%

Nincs kód mert nincs titkunk .

Az exemnek volt kod, volt is mit titkolnia :-D

2018. júl. 5. 17:15
 16/28 anonim ***** válasza:
81%
Nekem ujjlenyomatos, mindenféle regisztráció van a telefonomon, anyagi és nem anyagi vonzatú is, semmi szükségem rá, hogy ha elhagyom, egy vadidegen kénye kedve szerint visszaéljen vele. Egyébként lehet én vagyok túl maradi, de én konkrétan NEM AKAROK bele nézni a párom telefonjába (ugyanilyen okok miatt ujjlenyomatos), nem is próbálkozok vele, és még az is kellemetlen érzés, ha hívják zuhany közben és kéri, hogy vegyem fel, ha ismerőse. Az, hogy megcsal e, az nem ezen múlik, elhiszed?
2018. júl. 5. 17:16
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém csak sima elhúzós, az övén van zár. Sose titkolta mi az, előttem oldja fel, de igazából nem figyelem, amikor feloldja úgyhogy nem is tudom a kódot, nem is érdekel, ha tudnám se néznék bele. Ha rákérdeznék elmondaná, de igazából akkor kb. felesleges is lenne együtt lennünk, ha ennyire nem bízunk egymásban.. A laptopjainkat pl. mindketten használjuk, amelyik éppen kéznél van, de ott se turkálunk egymás cuccai között.
2018. júl. 5. 17:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem húzogatós van, de a párom tudja.

Neki kódos, amit én ""nem"" tudok- nem azért mert titkolózna, ha ( térképet, menetrendet) valamit nézek rajta, megmondja a kódot, de mindig elfelejtem :D

2018. júl. 5. 17:30
 19/28 anonim ***** válasza:
55%

Nekunk is ujlenyomat van,

Nekunk is adatok,utalasok,sok sok masnak konnyen elerheto dolog lenne rajta igy biztonsagosabb...

7eve egyutt 1 eve hazasok,mindkettonk ujlenyomata megvan a masik telefonjan.

Sot!!rengeteg oldalon regisztraltunk

emailek ebay amazon stb...

ezeknek van egy titkos fuzete ami jol elvan dugva🙂

minden belepes es jelszo benne van

nem titkolunk semmit

epp most is a ferjem telefonjarok irok

az enyem töltön van es lusta vagyok elmenni erte😀

27N

2018. júl. 5. 17:38
 20/28 anonim ***** válasza:
55%
Van rajta ujjlenyomat kód, és minta is a mintát tudja, én is az övét
2018. júl. 5. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!