Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik viszonzatlan szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik viszonzatlan szerelem?

Figyelt kérdés
vagy az ilyenkor átélt érzést nem lehet szerelemnek nevezni, csak valamiféle nagyon erős vágyakozásnak?
2010. jún. 17. 16:56
1 2
 11/13 Funktasztikus ***** válasza:
igen sajnoos:( sok ember ebbe szenved..
2010. jún. 17. 17:34
 12/13 anonim válasza:

igen sajnos? létezik...

már átéltem egyszer de mégegyszer nem fogom ezt eldöntöttem, mivel az szörnyű volt, viszont valamiért mégis a legjobb érzések egyike, hiszen örömet okoz az hogy a másikra gondolsz hogy elképzeled az elmédben stb.

ezért is raktam kérdőjelet a sajnos után

2011. jan. 20. 18:21
 13/13 anonim válasza:
Hát nemtom de elég nagy fogyatékizmius még a szerelem fogalma is. Olyan hogy szerelem nem létezik!!!!! És csak viszonzatlan van !!!!
2011. febr. 25. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!