Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik viszonzatlan szerelem?
Figyelt kérdés
vagy az ilyenkor átélt érzést nem lehet szerelemnek nevezni, csak valamiféle nagyon erős vágyakozásnak?2010. jún. 17. 16:56
1/13 anonim válasza:
Kb olyan erős a vonzzás, mint mikor Pákó rácuppan a fehér tini csöcsökre.
4/13 anonim válasza:
Ha a szerelmet definiálnánk akkor eleve a "nagyon erős vágyakozás" lenne a megfelelő jelzője. Ha szerelmes vagy akkor attól függetlenül vágyakozol a másikra, hogy lehet, hogy már a "tiéd" egy ideje.
Valamint mivel létezik az a fogalom, hogy "viszonzatlan szerelem", ez már önmagában sejteti, hogy igen, van ilyen.
5/13 anonim válasza:
hajjjaj... Szerintem több ilyen van mint viszonzott.
6/13 anonim válasza:
Persze hogy létezik. Én is ebben szenvedek.
7/13 anonim válasza:
a viszonzatlan szerelem: kívülről nyalogatni a lekváros üveget
8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem is létezik,
viszont egyik barátnőmmel beszélgettünk erről, és ő azt mondta, hogy az szerinte az nem igazi szerelem, mert nem alakulhatnak ki azok az érzések, az a szoros kötődés a másik iránt, mint egy kapcsolatban
Nem az volt a kérdé, hogy fogalmi szinten létezik-e.
2010. jún. 17. 17:11
10/13 anonim válasza:
Az a kötődés kötődés... A szerelem az, amit érzel... A beteljesült szerelem az meg megint egy más téma, szerintem, amikor megkapod a másikat, az már msá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!