Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a szüleitek pártját fogjátok vagy a parotoket az anyagiak terén?
Szüleim gyanakodni kezdtek a páromra az anyagiak miatt hogy esetleg pénzeli a szüleit holott ők nem igazán segítenek nekünk.. Szüleim viszont igen.
Kételyeket keltenek bennem ezáltal, mi van ha csak én nem látom a jeleket..
Mutatta az anyagi dolgait, ruhákat sem vesz sűrűn..de én mégis kételkedem
tehát e logika alapján akkor ha a szüleinknek anyagi nehézségei vannak,akkor hagyjuk figyelmen kívül azt hogy szeretetben felneveltek minket és ne segítsünk rajtuk.
továbbgondolva ezt ha betegek,akkor ne foglalkozzunk orvosi kezelésekkel,hanem ba-sszuk be őket a krónikus belgyógyászatra?
igaza van a 2esnk.
fillérb-aszó a családod ennyi alapján mint amit leírtál.
De ha már így boncolgatjuk, mit jelent az, hogy rászorul?
Ismerek olyan párocskát, ahol a pasi szülei elpiálják és elcigizik a nyugdíjat, és ők a naaagy rászorulók.
A lány szülei pedig fele annyiból élnek, nem bagóznak, nem piálnak, beosztanak.
4és 6os. Most költöztünk össze és az én szüleim segítségével meg a saját pénzemből tudtunk venni egy kis lakást. Sok dolgot kaptunk a lakásba (bútor, konyhai cuccok kaja).
Az ő szülei szegényebbek jóval mint mi.
Barátnőm is dolgozik 2állása van de kevés megtakarítása volt/van..pedig látszatra nem vásárol hülye dolgokat
Egyszer jártam egy csajjal aki anyagilag le€pített. Minden nap kellett venni valamit meg ide oda fuvarozni a kocsival stb.
Szülőknek a mániája hogy lakást vegyek stb
Saját magad pártját fogd. Legyen félre tett pénzed mert a mai világban anélkül véged...
Ugyanakkor ne felejts el élni. Bulik kirándulások jó kaják. Mértékkel persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!