Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gazdagabb férfi le tud csapni foglalt nőre?
Tegyünk fel egy szituációt:
Két éve vannak kapcsolatban. A férfi keres nettó 300-at, a nő 200-at, ezzel élnek meg ketten egy albérletben. A férfinak van egy 1 millió Ft értékű 13 éves Opel Astrája, meg némi megtakarítása. Jól megvannak a kapcsolatban a fiatal huszonévesek, szeretik egymást.
Jön egy másik férfi, aki már majdnem 30, és sokkal nagyobb egzisztenciája van. Saját lakása van, 10 millió Ft-os Audija, és egyébként külsőre is egy kicsivel jobb, de az előző sem csúnya. A dupláját keresi annak, mint az előző férfi. Ez a férfi egy normális ember, nem tűnik úgy, hogy bármilyen különösebb probléma lenne a viselkedésével, persze nem bizonyított még két jó évet. A nő tetszik neki, próbálkozik nála.
Vajon általános helyzetben ilyenkor meg tudja szerezni a nőt a gazdag férfi, vagy az anyagiasságon/külsőségeken kívül azért számít még valamit a szeretet?
A kapcsolatotokon múlik a dolog: ha a nő jól érzi magàt veled, kötődik hozzád, szeret téged, és még az ágyban is rendben van minden, egy jött-mentért nem fogja borítani az életeteket (a pénz ugyanis sokkal kevésbé fontos a nőknek, mint ahogyan azt ti, férfiak gondoljátok).
Viszont ha vannak gondok köztetek és/vagy a jelleme is olyan, hogy megszédül egy autótól, meg két szép bóktól, akkor vagy lelép, de minimum félredug. Ebben az esetben ne sajnáld, hogy megszabadulsz tôle,
Ez csak és kizárólag a kapcsolatotok minőségén, a nő érzésein irántad, és a személyiségén múlik.
Vagyis ha jó a kapcsolatotok, nagyon szeret téged, és hűséges típus, akkor nincs az a pénz amiért hátba szúrna.
Viszont ha ebből a háromból csak eggyel is baj van, akkor nem kell pénz, elég csak némi plusz figyelem a pasi részéről, és viheti is.
Szerintem azon múlik mennyire kitartó az új "jó parti" udvarló. Előbb utóbb bármilyen nőt meg tud puhitani egy felsőbb kategóriás menőbb csávó. Sok múlik az élethelyzeten is. A csaj mit akar...pl. ha csaj gyereket akar nem biztos, hogy belemegy egy bizonytalanban...hanem akkor marad a biztos srácnál azaz nálad...
egyébként mindenki a jobb választást választaná...szóval pl ha hozzád odamegy egy izom jó nő külsőre belsőre hosszú ideig próbálkozik bizonyit hogy ő tényleg jobb mint előző te is tuti őt választod...itt inkább a hóditó részéről mindig az a része a kritikus hogy hajlandó-e hosszútávon bizonyitani türelmes lenni...
mert ha nem akkor te biztos maradsz a nyeregben...
Szerintem ez igy mukodik....
Saját példámból kiindulva én szerettem a volt férjemet, pedig mikor megismerkedtünk, kevesebbet keresett mint én, és egy majdnem 20 éves kis autója volt.Aztán a házasságunk alatt tanult, jól fizető állása lett, új autó.Igen, egy házas nővel lépett le, aki azt mondta a dolgos, de kevesebbet kereső férjének, hogy azért hagyja el, mert majd az én férjem teljesíti a vágyait, mert sok pénze van.
Nyilván fontos a kapcsolat minősége. Mindkettőnk házasságában voltak problémák, de érdekes, hogy a nő volt férje is megoldásokat keresett, én is, de a párjaink a könnyebb és gerinctelen megoldást választották.Másrészt sajnos egyre inkább azt látom, hogy a hagyományos emberi értékek helyett a pénz áll az első helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!