Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell a barátom? Miért csinálja ezt?
3 és fél hónapja vagyunk együtt, eddig még nem hívott, hogy bemutasson a szüleinek, pedig ő már sokszor volt nálunk, ismeri az egész család. Minden egoizmus nélkül mondhatom, h szép vagyok, és okos is, kitűnőre érettségiztem, most készülök egyetemre, szóval szerintem semmi szégyellnivaló nincs rajtam. Mi lehet az oka mégis, hogy nem hív el hozzájuk?
18L, Ő 22F
családi háttér..
lehet, hogy valamit "takargat"
beszélj vele, tőle többet megtudsz.
Sok sikert!
Köszönöm!
Hát nem tudom, eddig azt gondoltam, hogy semmi baj a családjával, mert egészen sokat beszél róluk, azt hittem jó viszonyban vannak...
Ha rákérdeznék nála, hogy miért van ez, hogy nem hív el, azt rossz néven venné? :S
Mi jövőhét kedden leszünk négy hónaposak, és holnap fogok először elmenni hozzájuk és a barátait is holnap ismerem meg. Nálunk szó sincs arról, hogy szégyellne engem, a barátai már kifejezetten várják, hogy végre megismerhessenek. Eddig azért nem voltam ott, mert sokkal egyszerűbben megoldható az, ha nálunk vagyunk és itt alszik, én a fővárosban lakok, ő nem. Költséges lenne gyakran leutaznom oda és ő mondta, hogy úgy nincs értelme leutaznom, hogy nem alszok ott, mert vagy nem tudnánk mit csinálni, vagy a családja lenne "útban" egy kicsit, és a nála alvást is nehéz megoldani, az anyja nem túl engedékeny ilyen téren, családi okok miatt egy szobában alszik az anyjával és meg tudom érteni az anyját, hogy nem szeretne túl gyakran a nappaliban aludni.
De szerintem nincs okod aggódni, de azért mindenesetre kérdezz rá, hogy van-e valami oka, hogy nem voltál még náluk :)
17L
Én párom szüleinek a saját apám nem akarom bemutatni. 4 éve vagyunk együtt, hála eddig nem volt róla szó. Szégyellem, de nagyon apám...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!